maandag, juni 24, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeNieuws uit de regioCultuurOne Step Beyond zoekt nieuwe koorleden

One Step Beyond zoekt nieuwe koorleden

Het koor One Step Beyond (kortweg OSB) uit Zevenaar kan nieuwe leden gebruiken. Het koor bestaat twintig jaar, heeft ongeveer twintig leden en wordt gedirigeerd door Rein Helmink en op de piano begeleid door Paul Sweers.

In het twintigjarig bestaan van One Step Beyond heeft het koor regelmatig van zich laten horen: tijdens kerkdiensten, trouwdiensten, musicals, monumentendag, diverse concerten (bijvoorbeeld kerst en jubilea). Het repertoire is  divers in zowel stijl als taal, klassiek maar ook modern. Voor het komend seizoen wordt er eerst voor de kerst gerepeteerd en daarna ligt de nadruk op de uitvoering van de Missa Brevis – latijn voor ‘korte mis’ – van Jacob de Haan.

Gezien de samenstelling van het koor zijn wij vooral op zoek naar tenoren en bassen. Maar ook dames zijn van harte welkom. Op donderdag 10 september 2015 is er een open repetitie. Iedereen is van harte welkom in de Ontmoetingskerk aan de Markt in Zevenaar. De repetitie begint om 20.00 uur en eindigt plm 22.00 uur. Ook zangers, die op projectbasis mee willen doen, worden van harte uitgenodigd.

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 De nieuwe brochure van Kunstwerk! is uit.
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties