One Step Beyond zoekt nieuwe koorleden

459 Views

Het koor One Step Beyond (kortweg OSB) uit Zevenaar kan nieuwe leden gebruiken. Het koor bestaat twintig jaar, heeft ongeveer twintig leden en wordt gedirigeerd door Rein Helmink en op de piano begeleid door Paul Sweers.

In het twintigjarig bestaan van One Step Beyond heeft het koor regelmatig van zich laten horen: tijdens kerkdiensten, trouwdiensten, musicals, monumentendag, diverse concerten (bijvoorbeeld kerst en jubilea). Het repertoire is  divers in zowel stijl als taal, klassiek maar ook modern. Voor het komend seizoen wordt er eerst voor de kerst gerepeteerd en daarna ligt de nadruk op de uitvoering van de Missa Brevis – latijn voor ‘korte mis’ – van Jacob de Haan.

Gezien de samenstelling van het koor zijn wij vooral op zoek naar tenoren en bassen. Maar ook dames zijn van harte welkom. Op donderdag 10 september 2015 is er een open repetitie. Iedereen is van harte welkom in de Ontmoetingskerk aan de Markt in Zevenaar. De repetitie begint om 20.00 uur en eindigt plm 22.00 uur. Ook zangers, die op projectbasis mee willen doen, worden van harte uitgenodigd.

One Step Beyond

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!