zondag, mei 19, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeNieuws uit de regioCultuurGroessens talent weer op JoannesCult4kids-podium

Groessens talent weer op JoannesCult4kids-podium

Dit jaar vertonen de JoannesCult4Kids-kinderen hun kunsten op een echt theaterpodium in de OGtent in Duiven.

Muziekverenigingen
Al een aantal weken bereiden de kinderen zich voor op deze grote finale. Leden en muziekdocenten van KDO, EMM en st. Andries en entousiaste medewerkers van het Musiater en DansjeFit leren hen zingen, dansen en muziekinstrumenten bespelen. Dat kan niet anders dan wederom een mooie voorstelling worden.

Leven in De Liemers
Op deze avond presenteren we ook het cultuurproject ‘Leven in de Liemers’. In dit project worden kinderen voorbereid om ouderen uit Groessen te interviewen over hun herinneringen aan vroegere tijden. Deze interviews en oud beeld materiaal zijn de input voor een film die vertoont zal worden in Dorpshuis Groessen en/of bij Gieling. We houden u op de hoogte!
Het JoannesCult4Kids-podium is op donderdagavond 16 juni a.s. van 18.30 to circa 20.30 uur. Er zijn nog kaarten beschikbaar. Ze kosten euro 3,50 per stuk. Wilt u Groessens talent zien schitteren op het podium? Stuur dan even een berichtje naar gemmakoning@hotmail.com. We zorgen dan dat de kaarten voor uw klaar liggen bij de ingang van de OGtent.

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties