Groot succes voor de Afhaalbieb in Montferland

74 Views

De bibliotheekvestigingen zijn dicht, maar via de Afhaalbieb is het mogelijk boeken, tijdschriften en dvd’s te lenen. Leden van Bibliotheek Montferland kunnen een tas met materialen bestellen en deze op een afgesproken tijdstip afhalen. Boeken inleveren is op dat zelfde moment ook mogelijk.

Binnen twee weken zijn er al meer dan 250 tassen samengesteld en opgehaald.

Hoe werkt de Afhaalbieb?

Leden van Bibliotheek Montferland kunnen via een formulier op de website hun lees en filmvoorkeur doorgeven. Dit kan natuurlijk ook telefonisch op 0316 221184.

Medewerkers maken vervolgens een tas klaar, lenen de materialen uit en met de aanvrager wordt telefonisch of per mail  een tijdstip afgesproken om de tas af te halen. De bibliotheken zijn gesloten, dus er zal altijd aangebeld moeten worden. De medewerkers vragen u om de afstandsrichtlijnen op te volgen en houden zelf de richtlijnen aan van het RIVM.

De digitale bibliotheek

Op de website van de bibliotheek staan allerlei tips en sites voor digitale mogelijkheden om te lezen. De Thuisbieb, Luisterbieb en de e-books zijn allemaal uitgebreider dan normaal. En zijn er problemen met inloggen of aanmelden, bel tussen 9:00 en 12:00 uur naar 0316 221184 en een medewerker helpt!

Website, Facebook en Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, volg ons op de sociale media! Via email info@bibliotheekmontferland.nl is het ook altijd mogelijk om een vraag te stellen.

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!