“Happy in Beweging” geeft boost in bewegen en goede voeding

194 Views

“Happy in Beweging” geeft iedereen een boost op het gebied van bewegen en goede voeding. Vanaf 25 april start dit initiatief. In een kleine groep starten deelnemers op maandagochtend hun week met een sportieve uitdaging en maken zo kennis met verschillende sportieve activiteiten.

In samenwerking met Omni-Vereniging SDZZ bieden ZevenAARDIG en Anita Coacht dit gezellige beweegtraject aan. De deelnemers gaan onder begeleiding op een sportieve ontdekkingsreis.
Diverse sportverenigingen en organisaties uit Zevenaar geven invulling aan “Happy in Beweging”. De deelnemer ontdekt een nieuwe sport en de vereniging deelt zijn of haar expertise en kennis.

“Happy in Beweging” is bovenal leuk. Want gezelligheid en training van de lachspieren maakt nadrukkelijk deel uit van “Happy in Beweging”. Na het uurtje actief bewegen is er koffie of thee én ruimte voor een nababbel. Er wordt rekening gehouden met de mogelijkheden van de deelnemers, iedereen kan meedoen, je bent welkom!

“Happy en Beweging” is mogelijk gemaakt door een bijdrage van Sportakkoord Zevenaar. Doel van het sportakkoord is vernieuwing in beweegaanbod te realiseren.
Op het voorlopige programma staan voetbal, badminton, yoga, voeding en een introductie van een dans.

Opgeven kan hier of via 06-18718498, er wordt een groepsgrootte gehanteerd van maximaal 15 deelnemers.

Tien maandagochtenden vanaf 9.30 uur, op de locatie van Omni-Vereniging SDZZ, Doesburgseweg 14 (ingang via de Voltastraat).
Geplande data: 25 april, 9, 16, 23, 30 mei, 13, 20, 27 juni, 4 en 11 juli 2022. 

 

Foto: Zevenaars Nieuwsblad

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!