vrijdag, juni 14, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeDuivenHoofdtrainer Michel Buiting verlengt contract met Sportclub Groessen

Hoofdtrainer Michel Buiting verlengt contract met Sportclub Groessen

Michel Buiting heeft zijn contract als hoofdtrainer van Sportclub Groessen met een seizoen verlengd. De 48-jarige Groessenaar is op dit moment bezig aan zijn tweede seizoen bij de vierdeklasser.

Onder leiding van Michel Buiting maakt Groessen een sterk seizoen door. De hoofdmacht doet volop mee om de prijzen en blijft koploper MvR in het spoor. “Van beide kanten is er een goed gevoel over de samenwerking”, zegt Michel Buiting. “De groep heeft duidelijke stappen gemaakt en dat weten we dit jaar ook in resultaten uit te drukken. Volgens mij zit er in deze groep nog meer rek en daarom wil ik dit groeiproces graag verder vormgeven.”

Frans Goris, lid van het voetbalbestuur van Sportclub Groessen: “Michel Buiting heeft Sportclub Groessen met zijn duidelijke voetbalvisie in een korte tijd goed aan het voetballen gekregen. Het verzorgde veldspel en zijn kwaliteit om spelers beter te maken zien wij nu ook terug in de uitslagen. Daarbij is Michel ook actief betrokken bij de opleiding van onze jeugdspelers, die we daardoor regelmatig in het eerste elftal zien acteren. Dit gecombineerd met zijn grote betrokkenheid met de hele vereniging, maakt het dat wij als voetbalbestuur erg blij zijn dat we ook volgend seizoen weer met Michel mogen samenwerken.”

Foto: Sjoerd Geurts

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 De nieuwe brochure van Kunstwerk! is uit.
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties