Ierse volksmuziek en Balkanklanken in de Lathumse kerk

21 Views

Op vrijdag 24 januari a.s. treedt in de Lathumse kerk Trio in Petto op.

Trio in Petto speelt sfeervolle en opzwepende Ierse volks- en Balkanmuziek. Ook maken ze uitstapjes naar hedendaagse folk, blues en ballads. Hun veelal driestemmige zang, dikke contrabas, viool, gitaar, tin wistle en accordeon geven zelfs aan de modernere nummers een traditionele sound.
Zelf zeggen ze het zo:  “We spelen de muziek die dicht bij ons gevoel ligt, en er zijn steeds meer mensen die dit met ons delen. We merken dat mensen houden van de Ierse muziek, de Balkanklanken en de meeslepende zigeunermuziek en dat ze het ‘intieme karakter en de echtheid’ van onze optredens waarderen.”

Trio in Petto bestaat uit Pauline Duurland: zang, viool, accordeon, fluit; Marius Duurland: zang, contrabas, gitaar; Inge te Boekhorst: zang, viool, accordeon, piano.

De wereldmuziek van Trio in Petto neemt het publiek mee naar verschillende muzikale plekken op aarde.

24 januari 2020 in de Lathumse kerk

Aanvang 20.00 uur. Entree: € 10, – ; inclusief koffie vooraf en een drankje tijdens de pauze.

Toegangskaarten zijn te bestellen via e-mail (vvlk@chello.nl). Tevens zijn kaarten, zolang de voorraad strekt, te koop voor aanvang van het concert.

Betaling van de bestelde kaarten is mogelijk door overschrijving van € 10,- per kaart op IBANnummer NL04ABNA0464264022 t.n.v. VVLK, Kerkstraat 2 te Lathum.

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!