Jos Lamers ere-ambassadeur van De Liemers Helemaal Goed

185 Views

Jos Lamers is tijdens zijn afscheid als wethouder van de gemeente Rijnwaarden benoemd tot ere-ambassadeur van de campagne De Liemers Helemaal Goed. Hij ontving uit handen van de projectgroep en stuurgroep een bijbehorende plaquette.

Met de fusie van de gemeente Rijnwaarden en de gemeente Zevenaar heeft Jos besloten geen nieuwe termijn te ambiëren als wethouder. Hij ontpopte zich gedurende zijn wethouderschap als een groot ambassadeur voor regio De Liemers. Zo was hij een van de drijvende krachten achter de campagne De Liemers Helemaal Goed (DLHG), die als doel heeft de regio op de kaart te zetten.
Tijdens een drukbezochte receptie, waarin er afscheid werd genomen van het hele college van B&W van Rijnwaarden, werd er door collega-wethouder Arthur Boone van de gemeente Wethouder kort stilgestaan bij de inzet van Jos Lamers voor De Liemers Helemaal Goed. Jos Lamers is na Anja van Norel (oud-wethouder gemeente Zevenaar) de tweede persoon die zich ere-ambassadeur van De Liemers Helemaal Goed mag noemen.

Op de foto vanaf links Anja van Norel (oud-wethouder gemeente Zevenaar), Sjef van Groningen (wethouder gemeente Duiven en stuurgroep DLHG), Jos Lamers, Arthur Boone (wethouder gemeente Westervoort en stuurgroep DLHG), Pablo van Dick, Pascal Lindeman (beiden projectgroep DLHG).

Share on LinkedInEmail this to someoneShare on Google+Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).