dinsdag, april 23, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeAlgemeenKerstdemonstratie Groei & Bloei door Lily Beelen

Kerstdemonstratie Groei & Bloei door Lily Beelen

Net als drie jaar geleden heeft Groei en Bloei afd. Liemers, Lily Beelen -masterflorist- uitgenodigd voor een kerstdemonstratie. Op 13 december zal Lily tijdens een sfeervolle avond ter plekke een aantal bloemstukken voor ons maken. Er komen verschillende kerststijlen voorbij en onder genot van een kop koffie komt u al snel in de kerstsfeer.

Deze bloemstukken worden aan het eind van de avond verloot onder de aanwezigen, die hiervoor lootjes kunnen kopen!

Lily werkt als freelance bloemist, geeft demonstraties en workshops in binnen- & buitenland voor amateurs en professionals en geeft gast-cursussen op scholen. Zij creëert designs voor speciale gelegenheden. Ze schrijft voor vakbladen zoals bijvoorbeeld voor Groei & Bloei! Lily is sinds 2017 Floral Fundamental Ambassador, wat inhoudt dat zij een schakel is tussen de kweker, groothandel, bloemist en student. En hierin werk verricht om de banden soepeler te laten verlopen.

De avond wordt gehouden in zalencentrum Staring, Grietakkers 3 te Zevenaar en start in verband met de lengte van de avond om 19.30 uur, zaal open 19.00 uur

Het leuke hieraan is dat alle gemaakte kerstarrangementen worden verloot! Alle ingrediënten zijn aanwezig voor een sfeervolle avond. Wij nodigen u van harte hier vooruit. Kom genieten van een winterse kerstvolle sfeer.

De kosten van deze avond zijn: €5 voor leden en €7,50 voor niet-leden inclusief een kop koffie of thee

Fotograaf Lily is Fred Roest

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties