zaterdag, mei 25, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeNieuws uit de regioKevin Van Den Bergh maakt Yolanthe en Wesley stokoud

Kevin Van Den Bergh maakt Yolanthe en Wesley stokoud

Het kan bijna niemand ontgaan zijn: RTL komt met een nieuw programma met als titel ‘The Story Of My Life’. Daarin is te zien hoe Yolanthe en Wesley Sneijder eruit zien als zestigjarigen én als negentigjarigen! Een knap staaltje grimeurwerk, waarvoor de in Zevenaar woonachtige grimeur Kevin Van Den Bergh van het gelijknamige Atelier verantwoordelijk is.

Kevin heeft al veel transformaties op zijn naam staan. Zo maakt hij bijvoorbeeld ook de appliances (neuzen, oren, wangen…etc) voor het TV programma De TV Kantine, heeft hij Alberto Stegeman onherkenbaar vermomd voor diens programma ‘Undercover in Nederland’ en maakte hij enkele van de typetjes voor Wendy van Dijks programma ‘Ushi & the family’.

Voor ‘The Story Of My Life’ is hij begin 2016 al afgereisd naar Istanbul om daar een zogenaamd ‘afgietsel’ te maken van de hoofden van Yolanthe en Wesley. Op deze exacte replica’s werd in het Atelier verder gewerkt om zeer realistische verouderingen te kunnen realiseren. De uiteindelijke gezichtsprotheses die hieruit ontstaan, worden gemaakt van siliconen die er levensecht uitzien en aanvoelen als een echte huid.

Eenmaal in de studio was het stilzitten geblazen voor de hoofdrolspelers: de siliconen gezichtsprotheses werden zeer zorgvuldig op hun huid aangebracht, geplakt en daarna gekleurd door Kevin en zijn team. Omdat het om twee verouderingen ging, hebben Yolanthe en Wesley in totaal wel acht uur in de make-up gezeten! Er werd op allerlei details gelet: zo zijn ook de handen van Yolanthe verouderd, werd er haarwerk gebruikt, is de kledij aangepast aan de leeftijd en zijn ook pigmentvlekjes niet vergeten.

Het eindresultaat is maandagavond 5 september te bewonderen op RTL 4, om 21.30 uur.

RTL is van plan om in 2017 meer afleveringen te maken met BN’ers die zich een paar decennia ouder laten grimeren.

 

 

 

 

 

 

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 De nieuwe brochure van Kunstwerk! is uit.
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties