vrijdag, juni 14, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeNieuws uit de regioCultuurSevenArt Festival Zevenaar 2016

SevenArt Festival Zevenaar 2016

Het winkelend publiek werd zaterdagmiddag 3 september getrakteerd op een gezellig SevenArt Festival in het centrum van Zevenaar. Vida Studio’s, diverse bands, artiesten, dansgroepen, drumbands en een toneelgroep presenteerden zich vanmiddag in een leuk wervelend programma.

Er waren kraampjes waar men zelfgemaakte sierraden kon kopen. Volksuniversiteit Zevenaar e.o. en Kunstwerk! waren aanwezig met een kraam om het publiek voor te lichten over hun activiteiten. In het Freulebos achter het voormalige gemeentehuis konden kinderen zich laten schminken, knutselen en iets lekkers eten. Er werd muziek en zang gepresenteerd door zangers en zangeressen van Kunstwerk! (Musiater). Op Muldershof werd gedanst door de Liemerse dansgroep Zevenaar Lidagroz. Bij het Eetlokaal van Landgoed Huys Sevenaer kon men genieten van live muziek. De politie presenteerde zich met het Mobile media lab en bij Vida Studio’s werd een open dag gehouden.

Ook zaterdagavond kon men daar terecht voor een dansje onder begeleiding van live muziek. In muziekcafé De Lantaern werd zaterdagavond een talentenjacht gehouden.

Ook zondag 4 september kan men nog genieten van een aantal activiteiten zoals het dweilorkesten festival en een optreden van Stainless Quo, de tributeband van Status Quo. Details van het programma kunt u nalezen op de website van het SevenArt Festival: http://sevenartfestival.nl/

Tekst en foto’s: Ina Kotterman
SevenArt Festival 2016 Vida Foto Ina Kotterman

OOK INTERESSANT?

1 REACTIE

  1. Goedenavond. Het verslag is leuk maar wat ik mis in het verslag is dat de kinderen en ook volwassenen een kleine zeepketting konden maken tegen een klein prijsje. Daar werd ook gebruik van gemaakt. Omdat het in principe niet als braderie gezien moest worden. Maar dat er een presentatie moest zijn met een aktiviteit waar mensen aan mee konden doen en de kosten laag werden gehouden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 De nieuwe brochure van Kunstwerk! is uit.
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties