Kick-off ZP De Liemers, lokaal netwerk voor zelfstandigen op 14 januari bij Makro Duiven

58 Views

In De Liemers start binnenkort een nieuw lokaal netwerk speciaal voor zelfstandige professionals. Het netwerk gaat zich op diverse manieren bezig houden met de belangenbehartiging van deze groeiende groep ondernemers.

Door slimme samenwerkingen biedt ZP De Liemers een onderscheidend concept voor eenvoudige en voor iedereen toegankelijke professionalisering als (Z)ZP’er in De Liemers. Er zal veel aandacht voor samenwerking zijn en voor het ontwikkelen en versterken van de eigen ondernemers vaardigheden. ZP De Liemers gaat off- en online het platform vormgeven waar zelfstandig professionals en opdrachtgevers (en overheden) elkaar wél vinden!

Bernhard van Hamburg (initiatiefnemer en ambassadeur van stichting ZZP Nederland): “het is belangrijk voor zelfstandig professionals zich ook lokaal te verenigen in een sterk ondernemersnetwerk. Vaak zijn de (Z)ZP’ers wel lid van een ‘algemene vereniging’ maar komen ze hier onvoldoende goed tot hun recht. ZP De Liemers wil hier verandering in brengen om zo samen succesvoller te kunnen zijn.”

Op maandag 14 januari 19:30u. is de aftrap van ZP De Liemers in Makro vestiging Duiven. Alle geïnteresseerden maar zeker alle zelfstandige professionals van De Liemers zijn van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn.

Toegang is gratis maar aanmelden verplicht. Meld je hier aan.

Share on LinkedInEmail this to someoneShare on Google+Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!