donderdag, mei 23, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeNieuws uit de regio‘Kleding moet je zien, voelen, passen en combineren’

‘Kleding moet je zien, voelen, passen en combineren’

Voor de rubriek De Liemers Werkt bezoeken we regelmatig een ondernemer of medewerker van een Liemers bedrijf.

 

Naam?

“Monique Kruitwagen. Ik ben geboren en getogen in Ooy. Kruitwagen Kledingverhuur en Verassend Anders Damesmode zijn gezamenlijk gevestigd aan de Ringbaan Zuid te Zevenaar.”

 

Bedrijf?

“Nog steeds staan we voor de verhuur van galakleding en diverse themakleding, van flowerpower en Peaky Blinders tot paashazen. Daarnaast hebben we een damesmodezaak, die we in tweeënhalve week hebben opgezet. Wij geloven niet in internetverkoop. Kleding moet je zien, voelen, passen en combineren. We hebben altijd gezegd dat voor iedere dame een galajurk te vinden is, en zo is het ook bij de kleding die we verkopen. Het gaat erom dat de dames en heren tevreden ons pand verlaten. Alles kan en er hoeft niks: als je alleen wilt komen kijken, ben je hier net zo welkom als degene die veel gaat scoren.”

 

Vrije tijd?

“Ik ben actief betrokken bij het verenigingsleven in Zevenaar. Daarbij sta ik altijd klaar om leuke uitdagingen te organiseren, zoals de Fair met Flair zomer- en kersteditie.”

 

De Liemers?

“Alles wat hier in de contreien gebeurt, gaat mij aan het hart. Zevenaar is mijn thuis. Je hebt er alles wat je nodig hebt. Winkels, diverse horecagelegenheden, veel voorzieningen en vooral rust en ruimte om te recreëren.”

 

Mooiste plekje?

“Als ik aan de achterzijde de zaak uitloop, kijk ik uit op het Tichelpark. Dan loop ik zo naar de Panoven en de Breuly. Dat is een mooi stukje Zevenaar.”

 

Lokaal?

“Wij zoeken graag de samenwerking op met lokale ondernemers.”

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 De nieuwe brochure van Kunstwerk! is uit.
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties