Kruitwagen Kledingverhuur trotse eigenaar Wip Inn

363 Views

Vele inwoners uit de Liemers hebben warme herinneringen aan de Wip Inn.

Sinds vorig jaar is Kruitwagen Kledingverhuur hier gehuisvest, maar nu mag Monique Kruitwagen zich ook eigenaar van het pand noemen. Afgelopen vrijdag 1 mei jl. is de koop officieel gesloten en is Kruitwagen Kledingverhuur nu blijvend gevestigd aan de Ringbaan Zuid.


Uit jasje gegroeid
Kruitwagen Kledingverhuur was 50 jaren lang gevestigd aan de Panovenweg, waar zij uit haar jasje groeide. Het college van de Gemeente Zevenaar begreep dit,  heeft positief gereageerd en haar medewerking verleend om de verplaatsing definitief te maken. Kruitwagen Kledingverhuur bestaat alweer 51 jaar, waarbij tijdens het jubileum, vorig jaar, de succesvolle en memorabele “Fair met Flair” is georganiseerd.

Metamorfose Wip Inn
Kruitwagen Kledingverhuur heeft het markante pand inmiddels omgetoverd tot een waar walhalla met duizenden galajurken, feest- en themakleding. Met een wasserij en vermaak service  in een eigen naaiatelier. De locatie aan de Ringbaan Zuid is goed te bereiken en heeft een ruime parkeergelegenheid. Met de komst van een speciale  herenhoek, hoopt Monique zo iedereen te kunnen bedienen en is de metamorfose compleet.

Coronatijd
In een lastige tijd waar veel festiviteiten noodgedwongen niet zijn doorgegaan, is de aankoop van Wip Inn toch doorgezet, dit is niet zonder slag of stoot gegaan. Kruitwagen Kledingverhuur blijft bijdragen aan het bloeiende verenigingsleven die de Liemers rijk is en is momenteel op afspraak geopend. Graag denkt Monique met u mee voor een passende oplossing.

Na de Coronatijd hoopt het team van Kruitwagen kledingverhuur alle trouwe klanten weer terug te zien en te voorzien van feest of galakleding op maat.  Zodra de gelegenheid er is komt er een open dag om de geheel vernieuwde zaak te bewonderen, want Kruitwagen Kledingverhuur blijft verrassend anders!

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!