Lange reizen, korte verhalen

179 Views

Verhaal 2  uit mijn derde boek, nog in bewerking.

2014 fietstocht Napels-Rome-Pisa
Boeren camping Proceno
Henk Nijland

Haar Liefde.
Steeds probeert ze mij te benaderen. Eigenlijk heb ik niets met haar, maar haar vragende stem is zeer verleidelijk. Ik begrijp haar bedoeling, maar wil er niet aan toegeven.
Zal ik toegeven aan haar vraag om aandacht? Of vind ik het lastig en wijs ik haar direct af!

Zo sta ik in tweestrijd. Als ik toegeef is ze er zo weer. Beter direct duidelijk zijn en nee zeggen. Haar lokroep kan ik echter niet weerstaan. Steeds komt ze dichterbij, terwijl mijn innerlijk zegt niet doen, toch geef ik een beetje toe. Ze laat even haar jeugdig uiterlijk zien en direct smelt ik weg. Al haar charme gooit ze nu in de strijd. Wij maken contact en haar volgende stap is nog duidelijker.
Ze wil mee eten!

Haar ogen kijken mij op indringende wijze aan en ik kan de verleiding niet weerstaan haar aan te raken. Bij haar zijn de remmen nu echt los. Eigenlijk komt ze op het verkeerde moment. Ik ben aan het koken. Spaghetti, paprika, courgette en salami worst.
Ze vindt het geen probleem.
Rustig wacht ze het af. Ik geef haar een deel van de maaltijd en ze eet er heerlijk van.

Zonder te bedanken verdwijnt ze. Ik kijk haar na. Ze heeft de staart omhoog en ik denk; och weer een jong poesje tevreden.
Ik blijf allen achter en eet smakelijk de rest van mijn spaghetti.

Bezoek. Ze bleef eten.
De camping links achter mijn tentje de keuken . Rechts toilet en douche (soms met warm water) en mijn waslijn.

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!