zaterdag, mei 25, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeDoesburgVrijwilligers Vier het Leven houden contact met ouderen

Vrijwilligers Vier het Leven houden contact met ouderen

Stichting Vier het leven organiseert uitjes naar theater, filmhuis en museum voor ouderen die veelal thuis zitten en zo gaandeweg het contact met anderen dreigen te verliezen, maar vanwege het corona-virus zijn alle voorstellingen tot 1 juni geannuleerd. Een extra grote teleurstelling nu door de maatregelen van de overheid ouderen nog meer in een sociaal isolement terecht komen. Veel vrijwilligers van Vier het Leven zetten zich daarom in om toch met de ouderen in contact te blijven via de telefoon. Er zijn in heel Gelderland belteams opgericht om een luisterend oor te bieden, even een praatje te maken en vooruit te kijken naar de voorstellingen die gaan komen. Ook wordt via nieuwsbrieven gewezen op het steeds groter wordende aanbod aan culturele uitingen op internet. De deelnemers van Vier het Leven zijn blij met het contact en de informatie. Een paar reacties:

‘Veel dank voor het meeleven en de vele informatie die ik heb ontvangen . Veel groeten en tot begin juni ?’

‘Ik kan me tot nu toe thuis heel goed vermaken maar voor veel ouderen is het toch wel een ramp denk ik. Ik bedank jullie van Vier het Leven voor de moeite die jullie voor ons doen.’

‘Het vooruitzicht op straks weer wel uitjes houdt me op de been! ’

Via info@4hetleven.nl of 035-5245156 kunnen belangstellenden zich opgeven voor de nieuwsbrief van Vier het Leven om zo op de hoogte te blijven van het digitale culturele aanbod.

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 De nieuwe brochure van Kunstwerk! is uit.
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties