maandag, juni 24, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeNieuws uit de regioCultuurLeden Martinuskoor Oud-Zevenaar onderscheiden

Leden Martinuskoor Oud-Zevenaar onderscheiden

Vier koorleden van het St. Martinuskoor in Oud-Zevenaar zijn onderscheiden. Tijdens het Ceciliafeest ontving Arnold Jansen de Sint Gregorius DraagInsigne ’60 in goud voor zijn zestigjarig koorlidmaatschap. Toos Klutman-Boerboom (veertig jaar lid), Lidy Neijenhuis-Meurs (veertig jaar lid) en Bennie van Schaik (veertig jaar lid) kregen de Eremedaille Sint Gregorius in Goud opgespeld. “Deze onderscheiding wordt verleend vanwege uw verdiensten voor de katholieke kerkmuziek in Nederland”, zo liet het aartsbisdom Utrecht weten. “Wij feliciteren de jubilarissen en hun familie van harte.”

De huldiging vond plaats op 22 november tijdens het Ceciliafeest in de St. Martinuskerk in Oud-Zevenaar onder leiding van voorganger Pater Remmers. Na afloop werd het feest voortgezet bij Restaurant Poelwijk.
Het St. Martinuskoor kan ook nog nieuwe koorleden gebruiken. Zowel dames als heren zijn van harte welkom. Het koor zingt onder andere Gregoriaans, meerstemming Latijn en Nederlands. Belangstellenden kunnen op donderdagavond komen luisteren of meezingen in de Martinuskerk, van 19.30 tot 21.30 uur.

Op de foto in de kerk de jubilarissen. Vanaf links Bennie van Schaik, Toos Klutman-Boerboom, Lidy Neijenhuis-Meurs en Arnold Jansen.

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 De nieuwe brochure van Kunstwerk! is uit.
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties