Leerlingen Candea College winnen finale ‘Manager van het Jaar’

414 Views

Ondernemende leerlingen van het Candea College zijn afgelopen zaterdag de trotse winnaars geworden van de landelijke Bizzkidz Management Competitie 2016!

Het team genaamd Platina bestond uit de enthousiaste 5 Vwo-leerlingen Denise Berentsen, Maureen Zewald, Sam Rosendahl en Maureen Siebelink. Zij moesten in het Bezoekerscentrum van De Nederlandsche Bank in Amsterdam de strijd aanbinden met de beste teams uit Nederland en België in deze educatieve competitie om de titel ‘Managers van het Jaar 2016’.

Via www.bizzkidz.nl hebben duizenden leerlingen vanaf januari aan deze competitie deelgenomen. Als managementteam namen zij online beslissingen voor hun eigen fictieve onderneming. Daarbij werden ze niet alleen geconfronteerd met hevige concurrentie, maar ook met allerlei onverwachte gebeurtenissen in de markt!

Na een spannende finaledag, waar ze lange tijd op de tweede plaats bivakkeerden, bleek team Platina van het Candea College de winnaar. Naast een beker en een rondrit door Amsterdam in een 9 meter lange limo hebben ze alle vier een geluidsbox gewonnen.

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Repeat speelt Rumours!

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!