Zesde editie Liemers 50+ beurs op zaterdag 8 april

540 Views

Op zaterdag 8 april 2017 wordt voor de zesde keer de Liemers 50 plus beurs gehouden in Sporthal Lentemorgen te Zevenaar. Het betreft een beurs die voor alle 50plussers in de regio ‘De Liemers’ bedoeld is.

Organisatoren Loes Kemperman en Elzo Hut zijn er weer in geslaagd om een grote diversiteit van exposanten te verkrijgen en daardoor de beurs nog aantrekkelijker te maken.

Deze exposanten kunnen u informeren over allerlei zaken die u bezig houden. Reizen, cultuur, ontspanning, notariaat, Rabobank, politieke partijen, brandweer, zonnepanelen, auto’s, elektrische scooters en fietsen, noem maar op het is vertegenwoordigd. Maar ook een gymnastiekvereniging, zwembad, aanbieders van creatieve workshops, schildersbedrijven, catering, zalencentra en zelfs heren sociëteit Audite is aanwezig. Uiteraard is er ook aandacht voor zorg. Op de beursvloer zullen ook dit jaar weer minder zorgpartijen als exposant aanwezig zijn om de beurs voor de vijftiger nog aantrekkelijk te maken.

De toegang is gratis!  En bij het in de sporthal aanwezige sportcafé kunt u voordelig genieten van een drankje, een broodje of een snack. De sporthal is uitstekend bereikbaar. Met zowel openbaar vervoer, fiets als auto.

Leerlingen van het Liemers College zullen ook dit jaar helpen om de dag vlekkeloos te laten verlopen. Zij zullen om toerbeurt en steekproefsgewijs aan bezoekers korte vragen stellen voor de waardering en eventuele verbeterpunten. Deze worden dan toegepast bij een volgende beurs.

Ook dit jaar zal er een verrassende korte onderbreking plaatsvinden! Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar voor exposanten, bel voor meer informatie naar Loes of Elzo.

Sporthal Lentemorgen, Lentemorgen 3 te Zevenaar.
Zaterdag 8 april 11.00-16.00 uur Toegang gratis!
Organisatoren Loes Kemperman 06-22960663 & Elzo Hut  06-51555088

Website: liemers50plusbeurs9.webnode.nl
Facebook: liemers50plusbeurs
Twitter: @liemersbeurs

 

Enkelen van de exposanten op de Liemers 50+ beurs uitgelicht:

Aangepast Wonen

aangepast wonen
Aangepast Wonen is gespecialiseerd in de uitvoering van woningaanpassingen op maat. Al ruim 10 jaar verzorgen wij met intern opgeleide vaklieden op professionele wijze, woningaanpassingen voor veel gemeenten en particulieren. Van advies tot oplevering is alles in één hand.
www.aangepastwonen.info

Eltensestraat 19 – 6922 JA Duiven – 088-0043500

Buurtbusvereniging Rijnwaarden

buurtbus
De buurtbusvereniging Rijnwaarden is opgericht oktober 2007 en wordt gerund door een 65 tal vrijwilligers. Zij verzorgen met 5 bussen o.a:
Lijn 560 Herwen-Pannerden-Station Zevenaar naar het Ziekenhuis v.v.
Lijn 566 Zevenaar via Elten- Lobith- Tolkamer naar Spijk v.v.
Lijn 555 Aerdt-Pannerden via Zonnemaat en station Zevenaar naar de wijk Groot Holthuizen v.v.

Aanmelden als vrijwilligerchauffeur : secretaris@buurtbusrijnwaarden.nl

Vereniging voor Aangepast Sporten

VAS
VAS “De IJsselstreek” is een regionale sportvereniging voor mensen die wat minder kunnen a.g.v. een chronische ziekte of andere beperking a.g.v. hart-, long- of gewrichtsaandoening. Sportaanbod in de Liemers, het Montferland en de Oude IJsselstreek.
De Beuk 22, 6941 ZE, Didam

LekkerLeven


LekkerLeven biedt u een helpende hand
Uw huis lekker schoon; de tuin op orde of nog even een lamp vervangen? Bent u niet in de gelegenheid of komt het u even niet uit? Een helpende hand kan dan uitkomst bieden. LekkerLeven regelt een betrouwbare huishoudelijke hulp, tuinman of klusser voor u.

Veilig en betrouwbaar
LekkerLeven heeft een landelijk netwerk aan dienstverleners; ook in de Liemers. De hulp die bij u thuis komt, is altijd vooraf persoonlijk bezocht en beoordeeld op betrouwbaarheid. U betaalt veilig achteraf en hoeft geen contant geld in huis te hebben.

Schmidt Medica B.V.


Elastische kousen en Braces/Bandages, Schmidt Medica is u ook in de Liemers graag van dienst!

Schmidt Medica BV is al meer dan 30 jaar specialist op gebied van compressietherapie en therapeutisch elastische kousen. Perfecte kwaliteit en persoonlijke benadering staan bij ons hoog in het vaandel!
Therapeutische elastische kousen(steunkousen)worden voorgeschreven aan mensen met aandoeningen aan het vaat- en lymfestelsel. Ook bij mensen met vermoeide benen en staande beroepen worden elastische kousen vaak ingezet ter ondersteuning en preventie van vaatproblemen. Ook voor sporters en mensen die veel reizen zijn er speciale vormen van elastische kousen.

Telefoon: 0575-514997 mail: info@schmidtmedica.nl
Leeuweriklaan 24 A 7203 JE Zutphen

Betsy

Betsy trekt steunkousen aan en uit, waar en wanneer de steunkousendrager dat wilt.
Betsy woont bij u in de buurt en komt op afroep, binnen 20 minuten. Elke Betsy heeft maar één taak: steunkousen aan- en uittrekken en daar is ze ook ontzettend goed in. Geen gestuntel met hulpmiddelen, noot meer wachten tot een vast tijdstip en niet meer afhankelijk van een familielid; Betsy helpt professioneel, vriendelijk en zorgzaam en neemt bovenal de tijd.

Een Betsyteam bestaat uit een aantal Betsy’s in uw buurt die allemaal getraind zijn om steunkousen op dezelfde juist manier aan en uit te trekken. Betsy zorgt er tevens voor dat steunkousen ook echt gedragen worden, grotere therapietrouw dus. Betsy wordt volledig vergoed door alle zorgverzekeraars. Betsy is WTZi erkend door het ministerie van VWS.

Bekijk meer informatie op: www.mijnbetsy.nl

Lage Weide 5, 7231 NN, Warnsveld

Lokaal Belang Zevenaar

Kom ook naar de 50+ beurs op 8 april om van gedachten te wisselen met de leden van Lokaal Belang uit Zevenaar en Rijnwaarden. Een presentje staat voor u klaar!

Schalmei 25, 6004 PZ, Zevenaar

Primi Dentes

Uw specialist in natuurlijke gebitsprotheses. Met vakkundigheid en belangstelling voor uw wensen vervaardigen en herstellen wij uw gebitsprothese.

Paul Krugerstraat 2, 6814 AS Arnhem

T.H.O.R.-Zwaluwen

Lichaamsbeweging is gezond en krijgt ook bij steeds meer mensen een vaste plaats op de agenda. Bij onze dames- en heren conditiegroepen is fit blijven dan ook een belangrijk punt. Aangetoond is dat lichaamsbeweging goed is voor het versterken van hart- en bloedvaten, spieren en botten.

Elke les begint met een warming-up van de spieren, hierdoor worden blessures voorkomen. Met de juiste muziek als begeleiding is het een aangename start van de les. Na deze warming-up worden alle spieren getraind met oefeningen. Dit kan gebeuren in diverse vormen. Meestal wordt gekozen voor een ondersteuning door muziek. Van hoofd tot tenen, alle spiergroepen komen aan bod. Deze lessen zijn uitermate geschikt voor mensen die zich fit voelen en aan hun algemene conditie willen werken, zonder aan een duur sportschoolabonnement vast te zitten.

Brommobiel


De leefbaarheid in kleine kernen wordt steeds geringer. Winkeliers verdwijnen, voorzieningen nemen terug en het openbaar vervoer is beperkt beschikbaar. Juist nu de tijd aan jou is, wil je deze zelf indelen. Een brommobiel vergroot je wereld op het moment dat zelfstandigheid en onafhankelijkheid minder vanzelfsprekend worden. Een eigen brommobiel die je de vrijheid geeft om voor een langere tijd mobiel te blijven. Kom eens kijken op de 50+ beurs en laat u verassen.

Zuidermarktweg 2 te Beek

GroenLinks

GroenLinks doet weer mee. Niet alleen landelijk ook voor de gemeenteraadsverkiezingen in November dit jaar. Niet alleen voor de inwoners, maar met de inwoners. Denk met ons mee hoe we Zevenaar groener en linkser kunnen maken.

Bouwbedrijf Ubbink

Iedereen verdient een woning waar hij/zich thuis en comfortabel voelt. Bouwbedrijf Ubbink verwezenlijkt al uw woondromen. Wij zijn onderdeel van het Woonloket

Nobelstraat 17A, 6902 PH, Zevenaar

Plavei

Op zoek naar een huurwoning? Plavei heeft meer dan 4000 woningen, voornamelijk in de gemeente Montferland. Maar ook in de gemeente Zevenaar en Westervoort hebben we aanbod. Aanbod voor kleine huishoudens, gezinnen en senioren. En woningen met of in de nabijheid van zorgvoorzieningen. We hebben een groot aanbod sociale huurwoningen, maar bieden ook huurwoningen aan in de vrije sector. Kom langs bij Plavei op 8 april en bekijk ons actuele aanbod op www.entree.nu en www.thuisindeachterhoek.nl of schrijf u in voor een huurwoning.

Kerkstraat 47, Didam

Liemers Mannenkoor

Ons motto: Zingen is gezond; Zingen houd je jong! Aspirant leden heten wij welkom op onze wekelijkse repetitieavond in het Juvenaat te Zevenaar. Dinsdags van 20.00 uur tot 22.00 uur. Zing vrijblijvend eens een paar weken met ons mee! Je bent van harte welkom! Meer informatie vind je op onze website www.liemersmannenkoor.nl

Babberichseweg 23, 6901 JV, Zevenaar

Caleidoz Welzijn

Caleidoz werkt aan een evenwichtige lokale samenleving. Als welzijnsorganisatie betekent dit initiatieven ontplooien, nieuwe samenweringsverbanden aangaan en meer mét in plaats van vóór burgers werken. Dat doen onze professionals samen met onze ruim 600 vrijwilligers.

Steenhuizen 6, 6901 JL Zevenaar

Buurtzorg

Buurtzorg is een thuisorganisatie met kleine teams wijkverpleging. Het gaat om verpleging, persoonlijke verzorging en individuele begeleiding. Onze organisatie is kleinschalig en heeft korte lijntjes én persoonlijke aandacht.

Ons credo is dan ook “eerst buurten en dan zorgen”

Memora Uitvaartverzorging

Memora Uitvaartverzorging is een kleine en fijne uitvaartonderneming. Carin Schoenmakers kent de taal, de gebruiken en de sfeer van de streek. Twee kernwoorden: persoonlijk en kwaliteit. Daarmee zorgt ze voor een passend afscheid dat volledig aansluit bij uw wensen.

Markant Outdoorcentrum

Bij Markant Outdoorcentrum is een familiedag in goede handen. Alles is mogelijk inclusief eten en drinken zoals koud/warm buffet, barbecue of een complete feestavond. Kom daarom ook naar de 50+ beurs in Zevenaar en laat je informeren voor een familiedag met de familie!

Gildeweg 7, 7047 AR Braamt

Muziekcafé De Lantaern

Al 39 jaar organiseert Muziekcafé De Lantaern wekelijks op de zaterdagavond live muziek. Naast gratis toegankelijke Open Podium avonden zijn er ook concertavonden met artiesten uit binnen- en buitenland. Voor meer informatie over onze programmering zie www.delantaern.nl

Hoge Bonger 3, 6904 DA Zevenaar

Bureau Buitenruimte

Wij zijn een Tuinontwerp- en adviesbureau die uw wensen vertaalt in een Tuinontwerp. Wil u een ontwerp voor uw tuin of wilt u uw tuin onderhoudsvriendelijker inrichten, Bureau Buitenruimte helpt u graag. Met een tuinontwerp kunt u zelf aan de slag of bij meerdere hoveniers een offerte aanvragen.

Kerkstraat 94, 6987 AD, Giesbeek

De Griethse Poort

Eten, Feesten, Bowlen
Het is de sfeer die je raakt. Uw feest moet goed voelen. Daar doen wij alles voor. Wij maken werk van uw wensen en ideeën. Wij denken met u mee en geven u advies. Onze aanpak is persoonlijk zodat uw feest bij ons een onvergetelijke dag wordt.

Oude Doesburgseweg 24, 6903 HK, Zevenaar

CarProf

Autobedrijf van Rennes, al meer dan 50 jaar een begrip op het gebied van mobiliteit in Zevenaar en omstreken, is recent gestart met het werkplaatstconcept CarProf. CarProf is de vernieuwende garage voor universeel onderhoud. Dat betekent dat alle klanten voor betrouwbaar onderhoud, ongeacht merk bij de nieuwe vestiging van CarProf terecht kunnen.

Hengelder 11, 6902 PA, Zevenaar

Memo Tours

Wij zijn wij en wat doen wij
Memo Tours, dé specialist op het gebied van off-road en on-road motorreizen.
Wij zijn sinds 1994 actief in off-roadreizen en rallyservice. Ook in de zware Le Dakar Rally hebben wij al vele rijders tot aan de finish begeleid. Deze ervaring en service bieden wij nu ook aan de toerrijder.

Dinkelstraat 43 7071 VM Ulft

Witjes

Bike Totaal Witjes heeft elektrische fietsen voor elk type gebruik!
Razendsnel een boodschap doen, ontspannen aankomen op het werk of fluitend de heuvel op. Met een elektrische fiets van Bike Totaal Witjes heb je altijd perfect gezelschap. Van betrouwbaar dagelijks vervoermiddel tot sportieve uitlaatklep. Dankzij ons uitgebreide assortiment vind je altijd een elektrische fiets die bij je past.

Dorpsstraat 64a, Groessen

Veluwsche Stoomtrein

Vanaf Pasen rijdt de VSM weer met haar stoomtreinen op de Koningslijn tussen Apeldoorn en Dieren. Wij bieden onze bezoekers een heerlijk dagje uit voor jong en oud. U en uw (klein)kinderen kijken hun ogen uit in ons rijdende spoorwegmuseum. Kijk op www.stoomtrein.org voor de rijdagen en dienstregeling.

Dorpsstraat 140, 7361 AZ Beekbergen

The Travel Club

Wij, Dorien en Mirjam van The Travel Club zullen ons presenteren op 8 april tijdens de 50plusbeurs. The Travel Club is een franchise van zelfstandige reisondernemers. U kunt bij ons terecht voor al uw reiswensen: zonvakanties, weekendjes-weg, verre reizen, maatwerk etc. Voor persoonlijk reisadvies komen wij ook graag bij u thuis. Bezoek onze kraam tijdens de beurs, doe mee met het “raad het gewicht van de koffer” spel en maak kans op een mooie reischeque!

Zonegge 2124, 6903 HB Zevenaar

Praktijk Fijn & Fit

Fijn & Fit is gespecialiseerd in oefentherapie-Mensendieck. Medical taping, sport- of ontspanningsmassae, Rheiki en holistisch therapie. De behandelingen worden grotendeels vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Voor meer informatie kijk op www.praktijkfijnenfit.nl

Populierenhoek 92, 6903 AV Zevenaar

Pleyade

Pleyade biedt liefdevolle zorg en ondersteuning aan ouderen in Arnhem, Elst en de Liemers. Aan huis en op onze locaties. Dit doen we met respect voor de behoeften en persoonlijke wensen van onze cliënten. Dat zij zich goed voelen, daar zetten onze ruim 1.300 medewerkers en 600 vrijwilligers zich dagelijks voor in.

Mr. E.N. van Kleffensstraat 16, Arnhem

Stichting Vier het Leven

Vier het Leven organiseert in de Liemers culturele activiteiten voor ouderen (65+) die niet graag alleen op stap gaan. Deelnemers worden thuis opgehaald door vrijwilligers van Vier het Leven en samen met andere gasten gaan zij gezellig naar een film, concert, voorstelling of workshop.

A18

Alleen kwaliteitsmerken Fitform en Doge. Niet van nieuw te onderscheiden. Passen en bezorgen in onze showroom of thuis in heel Nederland. We zijn landelijk vooral bekend om ons ouderwets respect, geduld en persoonlijk kontakt. Voor meer info zie onze actuele website www.a18staop.nl Alleen op afspraak.

KunstKring


Ook dit jaar staat KunstKring Duiven weer op de 50plus-beurs!
U kunt bij ons lessen volgen in schilderen, etsen, beeldhouwen, in hout en steen, edelsmeden, teveel om op te noemen! Wilt u weten of een cursus iets voor u is? Kan dan een keer vrijblijvend een les meedoen! U bent op 8 april van harte welkom in onze stand!

Gezellig & Zo

Gezellig en Zo biedt ouderen gezelschap en individuele begeleiding op maat. Samen activiteiten ondernemen of samen een hobby uit oefenen. Hoe gezellig het is om samen te breien, kaarten of om postzegels te verzamelen. Ik kom graag vrijblijvend kennis maken!

Nieuwe Kerkweg 42, 7031 HJ Nieuw Wehl

Herzegovina Lodges

Persoonlijke, op maat gemaakte reizen naar de landen van voormalig Joegoslavië en accomodaties in de natuur.

Bremstraat 54, 6813 EN Arnhem

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Share on LinkedInEmail this to someoneShare on Google+Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).