vrijdag, juni 14, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeNieuws uit de regioCultuurLiemers Harmonie Duiven keert terug op het Remigiusplein

Liemers Harmonie Duiven keert terug op het Remigiusplein

Liemers Harmonie Duiven speelt op zaterdag 9 juli vanaf 15.00 uur op het Remigiusplein in Duiven. Tijdens het gratis toegankelijke ‘Dijkhuizen Concert op het Plein’ speelt Liemers Harmonie Duiven samen met de nieuwe Duivense zanggroep DJEM verschillende aansprekende muziekstukken. Onder andere de beste hits van Eric Clapton, muziek uit de film Frozen en opzwepende ritmes van de samba worden voor het publiek gespeeld.

Liemers Harmonie Duiven keert met dit concert terug op het Remigiusplein, waar het tot 2011 Taptoe Duiven organiseerde. Na het besluit om te stoppen met Taptoe Duiven eind vorig jaar, was er een grote wens om terug te keren naar het Remigiusplein. Nu de verbouwingen in het centrum van Duiven bijna gereed zijn, diende deze mogelijkheid zich weer aan. Mede dankzij Hoveniersbedrijf Dijkhuizen, die haar naam verbonden heeft aan het concert, verwacht Liemers Harmonie Duiven een gezellig, zomers namiddagconcert, voor een publiek van jong tot oud.

De jeugdslagwerkgroep, het harmonieorkest en de slagwerkgroep spelen apart én gezamenlijk muziekstukken tijdens het concert. Ook de nieuwe Duivense zanggroep DJEM zal samen met het harmonieorkest optreden. Het publiek kan plaatsnemen op de terrassen van de horecaondernemers die aan het Remigiusplein zijn gevestigd. Daarnaast is het mogelijk om eens langs te lopen de optredens te beluisteren. Het concert begint om 15.00 uur. Bij slecht weer wordt uitgeweken naar De Ogtent.

Foto: Willy Demon

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 De nieuwe brochure van Kunstwerk! is uit.
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties