vrijdag, juni 14, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeNieuws uit de regioCultuurTweede landgoedfair bij Landgoed Halsaf in Babberich

Tweede landgoedfair bij Landgoed Halsaf in Babberich

In navolging van het succes van de landgoedfair vorig jaar met meer dan 800 bezoekers, komt er dit jaar een uitgebreide versie op zondag 17 juli. Iedereen is welkom van 10.00 tot 17.00 uur

Dit jaar is de organisatie van Landgoed Halsaf de samenwerking aangegaan met hogebosch evenementen en bereiden ze onder andere uit met een kofferbakverkoop in de grote weide voor het landgoed.
Op de binnenplaats en langs het bospad staan meer dan 30 kraampjes waar ondernemers hun producten tentoonspreiden. Handboogschutters en andere ambachten uit de middeleeuwen van de Knight4Q zullen deze dag ook weer aanwezig zijn. Kinderen kunnen een ritje op een pony maken, schminken, lekker springen op het springkussen of meedoen aan verschillende workshops. Ook Landgoed Halsaf, wat tegenwoordig een Bed and Breakfast is, zal deze dag ook de kamers open hebben om op te kijken. Ook De Koekfabriek bij Bakkerij Halsaf geopend. Zij bakken zelfs speciaal voor 17 juli een Landgoedfair koekje die iedereen kan komen proeven.
Onder genot van een hapje en drankje kunnen ook de voetjes van de vloer met coverband Tulsa Time! Deze band speelt vanaf 14.00 uur op de binnenplaats van het Landgoed. Favoriet FM zal deze dag ook aanwezig zijn om vanaf de Landgoedfair live uit te zenden en verslag te doen.
Entree is €2,- per persoon, maar hier krijgt u een consumptie munt voor terug. Dus kom met je vrienden, familie of buren op 17 juli naar de landgoedfair op Landgoed Halsaf in Babberich.

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 De nieuwe brochure van Kunstwerk! is uit.
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties