Liemers Harmonie Duiven verkoopt op 12 januari rookworsten

105 Views

Voor het derde jaar op rij verkoopt Liemers Harmonie Duiven rookworsten aan de inwoners van Duiven. De ambachtelijke rookworsten worden vers gemaakt door de slager van Schipper Vlees & BBQ. De opbrengst van de verkoop komt ten goede aan de opleiding van nieuwe jeugdleden.

De leden van de harmonie komen op zaterdag 12 januari huis-aan-huis langs voor de verkoop van de rookworsten. De prijs van een rookworst is 2,50 euro, voor drie rookworsten is er een actietarief van 7 euro. Voorzitter Laura Staring: “We hopen veel huishoudens te bereiken aanstaande zaterdag. Wie zeker wil zijn van rookworsten, kan zijn bestelling plaatsen via rookworst@liemersharmonie.nl.” De actie stopt niet op 12 januari. Staring: “Bestellen kan nog tot en met eind februari. En naast dat de rookworsten erg lekker zijn, steunt u met uw aankoop ook onze jeugdopleiding.”

De opleiding van de jeugdleden wordt bij Liemers Harmonie Duiven verzorgd door gediplomeerde docenten. Als extra toevoeging aan het lesprogramma kunnen de leerlingen ook samenspelen in een jeugdorkest en jeugdslagwerkgroep. “Door samen te spelen leer je nog beter muziek maken. De kinderen leren van elkaar en ze maken ook nog veel plezier met elkaar,” aldus dirigent Michael van den Broeck.

 

Op de foto staan Renske (links) en Eva in de verkoopkraam met rookworsten. 

Share on LinkedInEmail this to someoneShare on Google+Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!