Liemerse verenigingen kunnen kas spekken met Rabo ClubSupport

386 Views

Vanaf 31 augustus start het jaarlijks terugkerende Rabo ClubSupport. Clubs en verenigingen worden opgeroepen om campagne te voeren om stemmen te winnen voor bestedingsdoelen die de club én de buurt sterker en beter maken. Rabobank Arnhem en omstreken stelt haar kennis, netwerk en financiële ondersteuning beschikbaar om die doelen te verwezenlijken. Met de huidige crisis is deze steun belangrijker dan ooit.

Campagne voeren

Clubs en verenigingen in Arnhem en omstreken hebben het door de coronacrisis moeilijk. Doordat leden niet of beperkt bijeen mogen komen staat hun toekomstbestendigheid onder druk. Met Rabo ClubSupport investeert de bank al jaren met haar kennis, netwerk en financiële middelen in het club- en verenigingsleven van Nederland. Via de Rabo Bankieren app beslissen Rabobank-leden mee over welke initiatieven uit het club- en verenigingsleven de steun van de bank verdienen. Clubs en verenigingen uit Arnhem en omstreken die deelnemen voeren campagne voor een eigen bestedingsdoel en roepen Rabobank-leden op om via de app op hun initiatief te stemmen. Denk aan het opzetten van trainingsprogramma’s voor gehandicapten, verduurzaming van het clubhuis of gezond voedsel in de kantine. Hiermee wil Rabobank iedereen een stem geven in het mooier en beter maken van zijn of haar club en de buurt.

Inschrijving gestart

Rabobank Arnhem en Omstreken roept ook dit jaar lokale clubs en verenigingen op om hun maatschappelijke initiatieven in te schrijven. In 2019 hebben bij Rabobank Arnhem en Omstreken 303 verenigingen en stichtingen deelgenomen aan de Rabo Clubkascampagne. Rabo ClubSupport komt in de plaats van de Rabo Clubkascampagne, maar het idee blijft hetzelfde; de leden van de bank bepalen hoe de winst verdeeld wordt onder de deelnemende clubs. Clubs en verenigingen ontvangen een persoonlijke uitnodiging van Rabobank om zich in te schrijven voor Rabo ClubSupport 2020. Ook start er een landelijke campagne waar onder meer sporters van TeamNL en artiesten van het collectief Kunstbende aan deelnemen. Verenigingen en stichtingen kunnen zich vanaf vandaag tot en met 30 september aanmelden. De stemperiode voor Rabobank-leden start op 5 oktober en begin november worden alle clubs bekendgemaakt die mogen rekenen op ondersteuning van de bank.

 

Meer informatie over Rabo ClubSupport vind je op Rabobank.nl/clubsupport. (URL: https://www.rabo-clubsupport.nl/)

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!