MKB Zevenaar zamelt geld in voor Make-A-Wish

146 Views

MKB Zevenaar maakt zich op voor een bijzondere veiling. Onder de noemer ‘MKB Zevenaar DOET’ wil de ondernemersvereniging geld ophalen voor de stichting Make-A-Wish, een organisatie die zorgen probeert weg te nemen bij kinderen met een levensbedreigende ziekte, door een door hen gekoesterde wens in vervulling te laten gaan.

Op 8 maart gaat het allemaal gebeuren. “Onze leden hebben een aantal bijzondere producten ter beschikking gesteld, die we gaan veilen. Een van de hoogtepunten van de veiling moet een schilderij worden dat gemaakt is door een van de wenskinderen van Make-A-Wish”, vertelt voorzitter Roeland Thissen van MKB Zevenaar. “Op 8 maart vindt de veiling plaats bij de Vida Studio’s in Zevenaar. Dit gebeurt onder leiding van veilingmeester Albert Keddeman Van Derksen Veilingbedrijf in Arnhem en televisiepresentatrice Angelique Krüger (foto), ambassadrice van Make-A-Wish.”

Make-A-Wish wil kinderen met een levensbedreigende ziekte weer even kind laten zijn. Dat doet deze organisatie door jaarlijks ruim vijfhonderd ‘liefste wensen’ van zieke kinderen en jongeren tussen 3 en 18 jaar te vervullen. Kinderen voor wie het leven voor een groot deel bestaat uit angst, zorgen en ziekenhuisbehandelingen. “En daar willen we met ‘MKB Zevenaar DOET’ een bijdrage aan leveren”, aldus Roeland Thissen. “We hopen vele ondernemers op deze veiling te mogen ontvangen.”

De avond begint om 19.30 uur (zaal open vanaf 19.00 uur) en is toegankelijk voor iedereen. Kijk op www.mkbzevenaar.nl/veiling/ voor alle veilingitems, meer informatie en aanmelding.

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Repeat speelt Rumours!

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!