vrijdag, juni 14, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeAlgemeenMontferlandse Uitdaging houdt workshop ‘Goede Zaken’

Montferlandse Uitdaging houdt workshop ‘Goede Zaken’

De Montferlandse Uitdaging houdt de workshop Goede Zaken. Om organisaties te laten beseffen dat ze veel te bieden hebben.

Op dinsdag 3 november vindt de Beursvloer Montferland plaats. Hier dagen Verenigingen en bedrijven elkaar uit om vraagstukken voor elkaar én met elkaar op te lossen. Menskracht, kennis, materiaal, creativiteit en faciliteiten worden uitgewisseld met gesloten beurs en vervolgens bekrachtigd door de notaris.

In aanloop op de maatschappelijke Beursvloer Montferland tekent de Montferlandse Uitdaging voor de kosteloze workshop Goede Zaken. Deze workshop voor vrijwilligers vindt plaats op maandag 14 september in Didam en op dinsdag 29 september in Zeddam. Tijdens de workshop komen veel voorbeelden aan bod en is er alle ruimte voor uw vragen. En dankzij de gratis documentatiemap en naslagwerk is alles nog een keer na te lezen.

De workshop wordt georganiseerd door de Montferlandse Uitdaging en Stichting Welcom. Jaarlijks leren meer dan duizend kleine en grote stichtingen, verenigingen en instellingen succesvol samenwerken met bedrijven tijdens de workshop.

Inschrijven of informatie via: beursvloer@montferlandseuitdaging.nl. Website: montferlandseuitdaging.nl. Meer informatie over de workshop via: www.goedezaken.eu.

De Montferlandse Uitdaging is een bedrijvennetwerk dat uitdaagt om maatschappelijk betrokken te ondernemen door in natura stichtingen en verenigingen te ondersteunen bij maatschappelijke vraagstukken. Maatschappelijke organisaties kunnen hun uitdaging (hulpvraag) bij de Montferlandse Uitdaging neerleggen. De matchgroep bemiddelt tussen aanbod van bedrijven en vragen van maatschappelijke organisaties. Het gaat hierbij om menskracht (handen, kennis en kunde), middelen of materialen.

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 De nieuwe brochure van Kunstwerk! is uit.
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties