Neem deel aan de spannende Hallooween-tocht door de straten van Loo

317 Views

Zaterdagavond 26 oktober is het weer zover, voor het vijfde jaar op rij halen de inwoners van Loo alles uit de kast voor de jaarlijks spannende Hallooween-tocht. Durf jij het aan om op deze avond door de straten van Loo te zwerven? Dan zien we je graag! Net zoals vorig jaar, wordt er ook dit jaar weer rekening gehouden met de kleintjes en de wat minder stoere wandelaars onder ons en is er weer een lief grappig Hallooween- straatje; wat echt niet eng is!

Op zaterdagavond 26 oktober tussen 19.00- en 21.00 uur  is er van alles te beleven in de straten en tuinen van Loo. Inwoners van Loo halen jaarlijks met veel enthousiasme alles uit de kast om er een griezelig en spannend feest van te maken. Dus pas maar op want er gebeurt van alles in de op deze avond. In tuinen, schuren en struikgewassen is het deze avond niet pluis. Het kan maar zo zijn dat je op deze donkere avond opgeschrikt wordt door enge en griezelige figuren en spookjes.

Omwonenden van Loo, zoals Groessen, Westervoort en Duiven en natuurlijk ook van daarbuiten, zijn van harte uitgenodigd om ook dit jaar (weer) lekker mee te griezelen met dit mooie evenement. Kom je met de auto naar Loo, dan is er parkeerruimte bij ‘Zalencentrum ‘Berentsen’ waar ook de plattegrond met de spookadressen te verkrijgen is. Je mag verkleed komen natuurlijk, dat maakt het feest helemaal compleet. Iedereen is welkom!

Gratis warme chocolademelk voor de kinderen
Na deze tocht is er voor de kinderen tot veertien jaar gratis warme chocolademelk in de Hallooween zaal bij zalencentrum Wout Berentsen met DJ Rodin.

Route en informatie
Via de Facebookpagina ‘Hallooween Loo’ vind je de flyer met meer informatie over deze avond.

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!