zondag, mei 19, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeNieuws uit de regioLevenNieuw programma Skoopmobiel in De Pelgromhof

Nieuw programma Skoopmobiel in De Pelgromhof

Na de succesvolle première op 12 januari biedt SkoopMobiel / Bioscoop op locatie op 16 februari a.s in De Pelgromhof opnieuw een filmprogramma voor ouderen en mensen met een beperking, die moeilijk of geen gebruik meer kunnen maken van activiteiten buiten de deur.

De hoofdfilm is deze keer “The Best Exotic Marigold Hotel”, een comedy-drama film uit 2012, waarin een groep gepensioneerden zich laat overhalen om hun oude dag in een speciaal hotel in de Indiase stad Jaipur door te brengen. Daarvoor wordt een korte film gedraaid over een historische gebeurtenis uit Zevenaar of omgeving.

De voorstelling begint om 14.30 uur in De Pelgromhof, Molenstraat 7 te Zevenaar. De entree bedraagt € 4,00 inclusief een kopje koffie of thee naar keuze.

Het ligt in de bedoeling om de bewoners van De Pelgromhof elke maand te verrassen met een filmprogramma. De film is uiteraard ook te bezoeken door mensen uit de buurt.

SkoopMobiel/Bioscoop op locatie is ook in overleg met andere zorgcentra in de Liemers om een soortgelijk programma aan te bieden.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de initiatiefnemers Wilma Blum (0316-330960) of Jan Bergmans (0316-527304) of via info.skoopmobiel.nl.

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties