zaterdag, april 13, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeNieuws uit de regioNooit meer een evenement in Zevenaar missen

Nooit meer een evenement in Zevenaar missen

Aan de evenementenkalender in de Zevenaar app is onlangs een functionaliteit toegevoegd. Een evenement kan eenvoudig, via het kalendericoontje, in de eigen agenda worden opgenomen. De gebruiker krijgt dan daags tevoren, of op een ander ingesteld tijdstip, een seintje en er is automatisch meer informatie over het evenement opgenomen.

In samenwerking met inDeLiemers.nl heeft de gemeente Zevenaar een evenementenkalender ontwikkeld die in één oogopslag een overzicht biedt van alle activiteiten in de gemeente: de Zevenaarse evenementenkalender. Naast de website, is de evenementenkalender ook een onderdeel van de app van de gemeente Zevenaar.

Zevenaar app geeft naast de evenementenkalender ook informatie over de inzameldata van afval en vergunningen (beiden met pushnotificatie), actueel nieuws van en algemene informatie over de gemeente. De app is inmiddels meer dan 7.500 keer gedownload en ruim 100.000 keer geraadpleegd. De Zevenaar app is beschikbaar voor iPhone, iPad en Android-toestel en is gratis te downloaden via de App Store of Google Play.

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties