zondag, oktober 1, 2023
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeMontferlandOnline fotoboeken bij het Digitaal café

Online fotoboeken bij het Digitaal café

Vroeger plakte je je foto’s in een fotoboek, nu kun je je fotoboek online maken en laten afdrukken. Bij het Digitaal café van september geeft een specialist van SeniorWeb uitleg over online fotoboeken. Wat zijn de mogelijkheden, waar moet je op letten en hoe maak je stap-voor-stap een fotoboek?

Het Digitaal café is van 11.15 – 12.45 uur op zaterdag 9 september in Bibliotheek ’s-Heerenberg en van 11.15 – 12.45 uur op zaterdag 23 september in Bibliotheek Didam. De bijeenkomst is gratis en voor iedereen. Een specialist van SeniorWeb Montferland geeft een korte inleiding. Na de inleiding is er tijd om elkaar te ontmoeten en vragen te stellen.

Deelnemers die gelijk aan de slag willen met een fotoboek, kunnen aansluitend meedoen met de workshop van de DigiDoeners. Op dinsdag 26 september van 10.00-12.00 uur in Bibliotheek Didam maken de DigiDoeners onder begeleiding van een docent een fotoboek bij de website fotofabriek.nl. Deze workshop is gratis, maar aanmelden is verplicht. Aanmelden kan in de bibliotheek of telefonisch via 0316-221184.

Bibliotheek Montferland is een SeniorWeb Leercentrum. De specialisten van SeniorWeb geven bij het Digitaal café iedere maand uitleg over verschillende digitale onderwerpen. Daarnaast is SeniorWeb Montferland er om te helpen bij vragen over smartphones, tablets, computers en internet. Een specialist van SeniorWeb biedt in overleg ook ondersteuning bij de online cursussen.

DigiDoeners is een nieuwe activiteit van Bibliotheek Montferland. Tijdens de workshops gaan deelnemers samen aan de slag gaan met verschillende digitale onderwerpen. Het  maakt niet uit of de deelnemers veel of weinig weten over het onderwerp dat bij de workshop aan de orde is. Iedereen is welkom!

Kom voor meer informatie langs in de bibliotheek, bel naar 0316-221184 of kijk op www.bibliotheekmontferland.nl.

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties