zondag, mei 19, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeNieuws uit de regioOpendag bij Volksuniversiteit Zevenaar

Opendag bij Volksuniversiteit Zevenaar

Al meer dan 20 jaar is de Volksuniversiteit Zevenaar een begrip in de Liemers.Op zondag 11 september houdt Volksuniversiteit Zevenaar haar jaarlijkse Open Dag. Tussen 11.00 en 15.00 uur is iedereen welkom. Kom kennis maken, kijken, proeven, luisteren, ervaren en deelnemen bij de verschillende demonstraties en kleine workshops. Naast het bekende aanbod cursussen en workshops staan ook nieuwe activiteiten op het programma.

Bijzondere aandacht vragen de taalcursussen. Een vreemde taal spreken verruimt je blikveld en opent nieuwe wegen. Of het nu gaat om een vakantie naar een ver land of om een (nieuwe) werkkring. Door het spreken van een andere taal vergroot je je mogelijkheden op nieuwe contacten. De cursussen van de Volksuniversiteit zijn laagdrempelig en vooral praktisch ingesteld. Dit jaar bieden we voor het eerst een cursus Arabisch voor beginners aan.

Dankzij onze docent bloemschikken is het hele gebouw prachtig en sfeervol in de bloemen gezet, de kookdocenten zorgen voor lekkere hapjes. Veel cursisten grijpen de Open Dag aan om nader kennis te maken met de docent. Vanaf de tweede helft van september gaan de cursussen van start. Er is keuze uit meer dan 200 verschillende activiteiten op het gebied van talen, kunst & cultuur, kunstzinnige vorming, persoonlijke ontwikkeling en informatica.

Vanaf de start, ruim 20 jaar geleden, zijn er al bijna 65.000 mensen je voorgegaan!
De verwachting is dat tijdens de Open Dag in september de 65.000ste inschrijving binnen komt. Voor deze geluksvogel is een bijzondere attentie beschikbaar.

Kijk voor meer informatie vooral op www.vuzevenaar.nl. Daar kun je je ook al inschrijven, doe je dat vóór 12 september a.s. dan krijg je ook nog een leuke korting!

OOK INTERESSANT?

1 REACTIE

  1. Graag ontvang ik het Volksuniversiteits programma 17-18.
    Het kan zijn dat ik reeds op uw mailinglijst sta, beschouw dan dit bericht als niet verstuurd.
    Hartelijke groet,
    Kees Oldenburg

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties