Prijs uitgereikt aan winnaars VVN fietsverlichtingsactie Zevenaarse scholen

398 Views

Wethouder Gerard Hendriksen van Zevenaar heeft onder toeziend oog van Sinterklaas de twee winnaars van de jaarlijkse VVN fietsverlichtingsactie bekend gemaakt. Anna Buhler uit Groessen (Liemers College) en Mees Hunting uit Babberich (St. Franciscusschool) zijn de trotse eigenaren van een gloednieuwe fiets.

Afgelopen maand vond op het Liemers College en bijna alle basisscholen in Zevenaar de jaarlijkse Veilig Verkeer Nederland (VVN) fietsverlichtingsactie “Ik wil je zien” plaats. Ruim 1600 fietsen zijn gecontroleerd op verlichting. Daarnaast werd er ook gekeken naar de veiligheid van overige onderdelen van de fiets zoals rem, bel. Alle deelnemers waarvan de fiets in orde was, konden een kaart inleveren. Hieruit zijn Anna en Mees als winnaars uit de bus gekomen. De uitreiking van de twee fietsen zijn dit jaar mede mogelijkheid gemaakt door de Firma van Ussen te Zevenaar.

 

Fotobijschrift: Een van de winnaars ‘Ik wil je zien’-fietscampagne. Mees Hunting (in het midden met fiets) van de St. Franciscusschool ontvangt fiets uit handen van Sinterklaas en wethouder Gerard Hendriksen (rechts bovenaan) van de gemeente Zevenaar (foto van VVN).

 

 

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!