Raben Autoschadeherstel verhuist naar BusinessPark 7Poort

169 Views

BusinessPark 7Poort is een bedrijf rijker, namelijk Raben Autoschadeherstel. Op donderdag 4 juli 2019 hebben de heren Freddy en Joris Raben en mevrouw Bernadette Raben-Looman hun handtekening gezet onder de koopovereenkomst. Wethouder Nanne van Dellen tekende namens de gemeente Zevenaar. Het gaat om een kavel á 4.624m² aan de Exa op BusinessPark 7Poort.

Op dit moment is Raben Autoschadeherstel gevestigd in Didam. Omdat ze daar geen uitbreidingsmogelijkheden meer hebben, is er gekozen voor een nieuw pand op BusinessPark 7Poort.

Dit najaar wordt gestart met de bouw. Als alles verloopt volgens planning, is het nieuwe pand eind 2020 klaar voor gebruik. Wethouder Nanne van Dellen is blij met het familiebedrijf: “7Poort is weer een mooi bedrijf rijker dat goed past hier. Met de komst van Raben is deelgebied 7Poort-zuid nagenoeg uitverkocht en dat is goed nieuws.”

 

Raben Autoschadeherstel

Raben heeft inmiddels meer dan 21 jaar ervaring en levert verschillende diensten op het gebied van schadeherstel, zoals uitdeuken, ruitenservice, schadetaxatie en het repareren van schades.

 

 

 

 

 

 

 

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!