dinsdag, februari 27, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeAlgemeenRotary Duiven golft voor Exelsior Loo

Rotary Duiven golft voor Exelsior Loo

Rotary Duiven heeft voor de vierde keer het park-golftoernooi ‘Horsterpark Open’ georganiseerd in het Horsterpark in Duiven.  Met bijna 60 deelnemers gespeeld op een technisch moeilijke baan, die speciaal voor deze gelegenheid is aangelegd. Wethouder Gemma Tiedink mocht de eerste afslag doen.

Ondanks een beetje dreigend weer en wat spetters, een toernooi met veel plezier, fanatiek spel, enthousiasme, wijn en kaas tussen hole 4 en 5, een wedstrijd chippen en een verloting.

De dag werd afgesloten met een heerlijke barbecue bij het theepaviljoen in het park.

Het Horsterpark Open was weer een geweldig succes! Dankzij de deelname van spelers, donaties door sponsoren en de inzet van de vrijwilligers is een fantastisch bedrag opgehaald. Nicole Lieve -voorzitter Rotary Duiven- reikte een cheque van € 4.000,00 uit aan Theo van Schaik, voorzitter van muziekvereniging Excelsior .

Evenals Rotary Nederland viert de Loose fanfare in 2023 haar 100-jarig bestaan. Een bijzonder moment om de muzikanten in het nieuw te steken en een deel van het instrumentarium te vernieuwen. De muziekvereniging trakteerde de aanwezigen op een muzikale hulde.

In 2023 zal het Horsterpark Open weer worden georganiseerd.

Foto; Nicole Lieve (voorzitter Rotary Duiven) en Theo van Schaik (voorzitter muziekvereniging Excelsior Loo)

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties