vrijdag, juni 14, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeDuivenSpeciale modderdag kinderboerderij Horsterpark

Speciale modderdag kinderboerderij Horsterpark

Kinderboerderij Horsterpark viert op zondagmiddag 28 juni van 13.00 uur tot 16.00 uur een speciale modderdag.

Twee weken geleden is de kinderboerderij een crowdfundingsactie gestart om te sparen voor verharde paden in de diverse weides. Dit omdat deze bij slecht weer zeer moeilijk begaan zijn en men nauwelijks bij de dieren kan komen zonder hele vieze voeten te krijgen. Dat is lastig bij het uitmesten van de stallen maar ook voor de bezoekers. Velen van hen hebben afgelopen winter tegen hun kinderen gezegd: ‘nee, blijf maar vooraan staan, anders worden je schoenen zo vies’. De kinderen vonden dat niet leuk, want de dieren bleven ook liever op hun droge plaats bij de stal staan.

Deze gezellige dag staat geheel in het teken van deze actie om zoveel mogelijk kleine donaties binnen te halen zodat het streefbedrag van € 1400,- snel in zicht komt. Alles wordt uit de kast(of modder) getrokken om deze dag tot een succes te maken. Zo is er een kruiwagen race door de modder, om mensen te laten ervaren hoe vreselijk moeilijk en vermoeiend het is om door de modder te kruien. Er is een speelgoed en kinderboeken ruilbeurs, kinderen kunnen lekker in de modder spelen, er is een walnotenbingo in de modder met leuke prijzen, er worden pauwenveren verkocht en er is een demonstratie van het bedrukken van de unieke ansichtkaarten en steentjes die men als tegenprestatie zou krijgen bij een officiële donatie op de website www.voorjebuurt.nl.

Voor meer informatie over deze dag, kunt u terecht op de website van het Horsterpark: www.horsterpark.nl en voor meer informatie over de crowdfunding kunt u kijken op www.voorjebuurt.nl

 

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 De nieuwe brochure van Kunstwerk! is uit.
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties