Spikker Country & Westernfestival in Zevenaar

257 Views

Cowboyhoed op, laarzen aan en dansen maar. Hartje Zevenaar staat in het weekend van 9, 10 en 11 augustus helemaal in het teken van country & western.

 

Het hoofdpodium tijdens het Spikker Country & Westernfestival van Muziekstad Zevenaar staat op het Raadhuisplein, maar ook de artiesten op kleinere podia in de Weverstraat en op Muldershof zorgen voor het echte Wild Westen-gevoel bij de bezoekers. Het festival start op vrijdagavond 9 augustus in Vida Studio’s met een avondvullend optreden van Beehive Country Band. Liefhebbers van linedancen komen op deze avond helemaal aan hun trekken.

Het zaterdagprogramma start om 13.30 uur. Op het Raadhuisplein treden The Cockroach Killers tot 17.00 uur op. Op de hoek van de Weverstraat/Markt geeft Reward de toon aan; op Muldershof maakt Blackmail er een feest van. Zaterdagavond verzorgt Savannah van 20.00 tot 23.45 uur de hoofdact. Stilzitten is er niet bij in de pauzes. Dan zorgt dj Danny voor de beentjes van de vloer.

Zondagmiddag sluiten de Johnny Bernhard Band & Jacky (Raadhuisplein), The Texas Drifters (Weverstraat/Markt) en Little Montana (Muldershof) het Country & Westernfestival af. De toegang voor alle optredens is gratis. Het Spikker Country & Westernfestival behoort tot de Top 5 van Nederland. Bezoekers komen van heinde en ver en strijken met hun caravans en campers neer op campings in de buurt. Er hangt altijd een heel leuke sfeer. “De mensen komen ook voor het leuke contact en zijn hier vaak al eerder geweest,” vertelt voorzitter Gerrie Uffing van Muziekstad Zevenaar.

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!