OBW wint geslaagd toernooi DCS

167 Views

Het DCS toernooi 2018 werd dit jaar gespeeld op donderdagavond 23 aug, vrijdagavond 24 aug en zondagmiddag 26 augustus. Het toernooi was voor de deelnemende verenigingen onderdeel van de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Een mooi en sterk deelnemersveld bestaande uit de verenigingen vv DVV, vv Vorden, sv OBW en sv DCS. Dit jaar werd er voor de vijfde keer gestreden om de Ronny Joosten Bokaal. Deze wisselbokaal staat symbool voor; oprechtheid, behulpzaamheid en sportiviteit!

De uitslagen van de (finale)wedstrijden;
Op Donderdag 23 aug speelden vv Vorden – vv DVV, uitslag 1-3 en op Vrijdag 24 aug speelde sv DCS – sv OBW 1-2.
Op Zondag 26 aug werden de finalewedstrijden gespeeld. Om 12.30 uur speelde vv Vorden tegen sv DCS, uitslag 3-3, DCS wint na strafschoppen. Daarna werd de finale gespeeld tussen vv DVV tegen sv OBW. Na 2x 45 minuten was de eindstand 1-1 en moesten strafschoppen de beslissing brengen. Volgens het ABBA-systeem werd de strafschoppenserie begonnen. Uiteindelijk werden er maar liefst 14 strafschoppen genomen. OBW was de “gelukkige” winnaar.

Uit handen van Judith en Jan Joosten nam OBW aanvoerder Jort Kruis de Ronny Joosten wisselbokaal in ontvangst. De organisatie kijkt terug op een geslaagd toernooi!

 

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!