‘Survivalrun is een geweldige sport’

17 Views

Voor de rubriek De Liemers Werkt bezoeken we regelmatig een ondernemer of

medewerker van een Liemers bedrijf.

 

Naam?

“Joey Bakker, ik kom uit Arnhem. Mijn bedrijf heet Primates Outdoor en Survivalrun en is opgericht in 2017. Ik werk samen met de sportclub Stichting Survivalrun Primates, die wekelijks survialrun trainingen verzorgt.”

 

Bedrijf?

“Op mijn zestiende begon ik met het geven van trainingen en het verzorgen van kinderfeestjes, bij een buitensportbedrijf.  Eerst vond ik lesgeven helemaal niks. Langzamerhand ben ik er ingegroeid en nu doe ik het met veel plezier. Primates verzorgt diverse buitensportarrangementen voor verschillende doelgroepen, van scholen en kinderen tot volwassenen en bedrijven. We hebben een divers aanbod van teambuildingsopdrachten, survivalrun, bootcamp, boogschieten en archery tag. Dit doen we op onze eigen locatie bij Gezondheidscentrum Bent Sports of op externe locaties, zoals de Breuly.”

 

Vrije tijd?

“Vrije tijd is sinds het begin van Primates ver te zoeken. Veel hobby’s heb ik niet, want van stilzitten word ik onrustig. Ik ben vaak bezig met sport, maar af en toe Netflix kijken hoort er ook bij.”

 

De Liemers?

“Sinds 2017 ben ik wat meer bekend in Zevenaar en omstreken. Mijn band met de Liemers is groeiende. Ik begin hier steeds meer mijn weg te vinden.”

 

Mooiste plekje?

“De Breuly en de dijken in Oud-Zevenaar vind ik erg mooi.”

 

Lokaal?

“Survivalrun is een geweldige sport: toegankelijk voor jong en oud, in de buitenlucht en je traint je hele lichaam. Lokaal werken is misschien vertrouwd, maar ik vind het veel mooier als de hele wereld deze sport leert kennen.”

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!