maandag, maart 4, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeDoesburgTechniekdag de Liemers op zaterdag 14 mei

Techniekdag de Liemers op zaterdag 14 mei

In ons dagelijks leven spelen wetenschap en techniek een grote rol. Ook in sectoren waar je misschien niet zo snel techniek verwacht, zoals de zorg, het onderwijs of creatieve beroepen. Op de Techniekdag kunnen jongeren van 8-14 jaar ervaren hoe breed de techniek is. Zo willen wij ze stimuleren te kiezen voor een technische opleiding. De technische sector biedt volop kansen en mogelijkheden op een goedbetaalde baan.

Techniekdag de Liemers op zaterdag 14 mei
De Techniekdag de Liemers vindt dit jaar plaats op zaterdag 14 mei a.s. bij Müller ETTC in Duiven. Deelnemende bedrijven en onderwijsinstellingen laten op de Techniekdag door middel van doe-activiteiten zien hoe leuk en breed techniek is. Alle aspecten van techniek komen deze dag aan bod: van het aansluiten van een warmtepomp tot je eigen slijm maken en van bladblaasvoetbal tot het programmeren van een robot.

Locatie en tijden

Müller ETC is gevestigd aan de Dijkgraaf 24 in Duiven. De Techniekdag is geopend van 10.00 tot 16.00 uur en is voor iedereen gratis toegankelijk. Aanmelden is niet nodig.
Meer informatie over deze dag vind je op www.techniekdag.nl/techniekdag-de-liemers

Techniekdag de Liemers wordt georganiseerd door VNO-NCW Midden en Lindus, de ondernemersvereniging van de Liemers. In de projectgroep zitten vertegenwoordigers van onderwijsinstellingen en het bedrijfsleven: Liemers College/Technoplaza, Installatiewerk Achterhoek Rivierenland, Kremer Installatietechniek en  Welling Bouw|Onderhoud

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties