Techniekdag de Liemers verplaatst naar zaterdag 19 september

14 Views

De voorbereidingen voor de Techniekdag de Liemers waren in volle gang. Het Coronavirus gooit echter roet in het eten.

Gisteren heeft het kabinet besloten tot vergaande maatregelen om verspreiding van het Corona virus te beperken. Gezien de ontwikkelingen vindt de werkgroep het niet verantwoord om de Techniekdag de Liemers, die gepland stond voor zaterdag 18 april, doorgang te laten hebben. De gezondheid van onze bezoekers en deelnemers staat voorop.

In overleg met gastheer Müller European Truck & Trailer Care is besloten de Techniekdag de Liemers te verplaatsen naar zaterdag 19 september. Wij gaan er alles aan doen om er in het najaar, samen met deelnemers en partners, een succesvolle Techniekdag de Liemers neer te zetten. Graag tot ziens op zaterdag 19 september bij Müller European Truck en Trailer Care aan de Dijkgraaf 24 in Duiven.

Initiatiefnemers
Techniekdag de Liemers wordt georganiseerd door VNO NCW Midden en Lindus, de ondernemersvereniging van de Liemers. In de projectgroep zitten vertegenwoordigers van onderwijsinstellingen en het bedrijfsleven:  Müller European Truck en Trailer Care, Liemers College, Technoplaza,  Installatiewerk Achterhoek Rivierenland, Kremer Installatietechniek,  Welling Bouw|Onderhoud

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!