vrijdag, juni 14, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeDuivenTon Spaargaren (VVD) nieuwe wethouder gemeente Duiven

Ton Spaargaren (VVD) nieuwe wethouder gemeente Duiven

Op maandag 12 september 2016 is de heer T.J. (Ton) Spaargaren (VVD) geïnstalleerd als nieuwe wethouder bij de gemeente Duiven. Ton Spaargaren neemt de portefeuille van zijn voorganger Henk Nijland over. Deze portefeuille bestaat uit Openbare Ruimte, Verkeer & Vervoer, Milieu, Grondzaken en het Project Vitaal Centrum.

Parttime wethouder
Formeel is het wethouderschap van Ton Spaargaren een parttime functie, maar hij is van plan zich voor volle 100% in te zetten voor de gemeente Duiven. Op dit moment werkt Ton bij de Provincie Gelderland als projectleider Mobiliteit. Ton voelt zich als wethouder loyaal aan de gemeente Duiven. Hij is dan ook van mening dat hij geen twee heren kan dienen. Vandaar dat hij heeft besloten zijn functie bij de Provincie Gelderland vanaf 1 november a.s. te beëindigen en gedeeltelijk van zijn pensioen gebruik te gaan maken.

Wethouder Ton Spaargaren
Ton realiseert zich dat zijn portefeuille impact kan hebben in de dagelijkse woon-, werk- en leefomgeving van inwoners en ondernemers. Hij vindt een zorgvuldige aanpak en het behartigen van de belangen van deze groepen in de samenleving dan ook belangrijk. Dat was één van de redenen voor Ton om meer politiek-bestuurlijk actief te worden.

Ton ziet er naar uit om samen met het college verdere invulling te geven aan het collegeakkoord “Samen werken we aan onze gemeente”. Ton zegt daarover: “Ik gebruik visie en ervaring om tot besluitvorming te komen. En daarbij maak ik graag gebruik van de deskundigheid en ervaring van inwoners, ondernemers, maatschappelijke organisaties en de ambtenaren van de gemeente Duiven.”

Over Ton
Ton Spaargaren is 64 jaar, getrouwd en heeft een dochter en een zoon. Hij is geboren en opgegroeid in Arnhem en heeft daarna in Heteren en Holten gewoond voordat hij in 1993 met zijn gezin in Duiven kwam wonen.

Ton vindt het belangrijk dat mensen makkelijk bij hem moet kunnen aankloppen. Hij hoort dan ook vaak van anderen dat ze hem benaderbaar vinden; een man zonder sterallures. Ton heeft een positieve, open houding en kan goed relativeren.

OOK INTERESSANT?

2 REACTIES

  1. Van harte proficiat! Dankzij jouw advies loopt er al 10 jaar een buurtbus van Didam naar ‘s-Heerenberg en v.v.
    Voor nu hoop ik en vertrouw ik op een goede samenwerking met het waterschap Rijn en IJssel.

    Hartelijke groet,
    Frank Wissink, heemraad.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 De nieuwe brochure van Kunstwerk! is uit.
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties