Volop activiteiten in het Braamhuis in 2019

209 Views

Het Braamhuis in Zevenaar is een inloophuis waarvan de deuren open staan voor mensen die kanker hebben of er juist van genezen zijn, hun familieleden, voor naasten en nabestaanden. Een plek in de Liemers voor aangename zorg en extra aandacht. Een prettige plek voor lotgenotencontact, informatie en activiteiten. Een positieve plek waar je ontdekt wat je juist wél kan. Een plek waar de mens centraal staat, niet de ziekte.

Van januari tot en met juni 2019 heeft het Braamhuis weer met een volle agenda met diverse activiteiten. Er zijn workshops en thema-avonden. Zo kan iedereen elke dinsdag en donderdag zijn hart ophalen tijdens activiteiten zoals Mahjong spelen, schilderen, yoga, Tai Chi, het handwerk café en een modecafé.  Een optreden van het Braamhuiskoor “HOOP” staat op de planning en zijn er zorgochtenden.
Ook zijn er diverse workshops zoals een schrijversclub, sieraden maken en mozaïek. Op 25 Mei wordt er gewandeld in de natuur onder professionele begeleiding van Jacqueline Eringfeld.
Daarnaast organiseert het Braamhuis thema-avonden over Prostaatkanker, Voeding en kanker, Ayurveda en Reiki.

Een compleet overzicht is te vinden op de website van het Braamhuis: www.braamhuis.nl. Voor deelname aan een activiteit is opgave vooraf noodzakelijk. Dat kan per email: activiteitenbraamhuis@gmail.com via het aanmeldformulier op de website of telefonisch 0316-332111 of 0683109358.

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!