Voorzichtige start heropening Het Musiater

37 Views

Op zaterdag 4 juli a.s. is het eindelijk zover en vindt de eerste voorstelling sinds maanden weer plaats in Het Musiater. Cabaretier Emiel van der Logt bijt het spits af met zijn voorstelling Serieus?! Hij gaat het hebben over de dingen die echt belangrijk zijn zoals liefde, vrijheid en doen waar je zin in hebt. En de altijd goedlachse Brabantse cabaretier Marlon Kicken komt op vrijdag 17 juli naar Het Musiater met de voorstelling ‘In de lift’ waarin hij je op hilarische wijze meeneemt in zijn leven.

Beide voorstellingen zijn € 19,- p.p. en zijn online te boeken op www.liemerskunstwerk.nl
Uiteraard worden de voorzorgsmaatregelen van het RIVM  in acht genomen, dus is er maar beperkt beschikbaarheid. Dus wacht niet te lang en zorg dat je erbij bent!

Kunstwerk Zomert door
Speciaal voor de vakantievierders in de Liemers

Veel mensen blijven dit jaar thuis. Maar wat moet je dan toch al die weken doen? Kunstwerk! gaat een gevarieerd en creatief programma aanbieden voor jong en oud op alle locaties van Kunstwerk! in de Liemers. Te denken valt o.a. aan een schildercursus, lezing, gitaarworkshop of robotjes maken in LAB12.
Vanaf maandag 13 juli a.s. zal er zes weken lang op de maandag t/m donderdag een programma aangeboden worden die je online kan boeken. Kijk snel op liemerskunstwerk.nl/zomertdoor en reserveer jouw favoriete vrijetijdsbesteding.

 

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!