Walk&Talk, dé koffiepauze voor werkzoekenden

25 Views

Woensdag 28 augustus 2019 van 10:00-12:00 uur is er een Walk&Talk in de Bibliotheek Didam, Schoolstraat 22.
Bij deze bijeenkomst is Marco Arendsen van A&D Totaal te gast. Hoe herken je inefficiënte en niet helpende gedachten? Veel mensen hebben dagelijks gedachten die niet overeenkomen met de werkelijkheid en de feitelijke gebeurtenissen om hen heen. Dit worden irrationele gedachten genoemd. De gevolgen hiervan worden ernstig onderschat. Marco geeft aan hoe je deze gedachten kunt herkennen en er bewust van kunt worden zodat je ze kunt omzetten in positieve, helpende gedachten. En hoe je deze direct kunt toepassen bij eventuele sollicitaties.

Wanneer je op zoek bent naar een andere baan, verandert er veel in je leven. Daar kun je wel wat hulp bij gebruiken of misschien help je juist graag anderen. Het maakt niet uit hoe lang of hoe kort je op zoek bent naar werk, welk werk je zoekt of hoe jong of oud je bent. Deze koffiepauze geeft je nieuwe ideeën en energie voor je zoektocht – ook als je nog een baan hebt!

Bibliotheek Montferland biedt met Walk&Talk werkzoekenden een plek voor herkenning, inspiratie en praktische tips. Met wisselende onderwerpen, gastsprekers en ervaringen van andere deelnemers. Walk&Talk is geen workshop en ook geen lezing. Het belangrijkste deel is de koffiepauze waarin je nieuwe mensen leert kennen. Zij kunnen jou op weg helpen bij het vinden van de baan die het beste bij jou past. De koffie en thee staan dan ook voor je klaar.

Meer informatie:
www.bibliotheekmontferland.nl
www.levendesollicitatiegids.nl

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!