‘Ik werk graag met mensen uit de regio’

100 Views

Voor de rubriek De Liemers Werkt bezoeken we regelmatig een ondernemer of medewerker van een Liemers bedrijf.

Naam?
“Marjan Span-Joosten. Ons bedrijf heet ‘het Span Vormgevers,’ de laatste jaren ook wel ‘het Span.nl’. Toen we dertig jaar geleden de naam van dit bedrijf moesten verzinnen, wilde ik absoluut niet de naam het Span, want dat is ook niet mijn oorspronkelijke achternaam. Maar span is ook een team en dát past er juist wel weer heel goed bij. Mijn man heeft een eigen schildersbedrijf en Industriële Spuiterij. Samen zijn we echt een team.”

Bedrijf?
“Online en offline, opmerkelijke beeldtaal. Zo ontwerpen we bijvoorbeeld logo’s, magazines en catalogussen. Maar de laatste jaren ook online, zoals websites. We hebben bijvoorbeeld een fabrikant die bruidsschoenen verkoopt, waar we ieder jaar diverse brochures, advertenties en overige communicatiemiddelen voor ontwerpen. Wij fotograferen de schoenen zodat ze deze productfoto’s op diverse manieren kunnen delen onder hun klanten.”

Vrije tijd?
“Ik werk full-time, dus veel vrije tijd heb ik niet. Mijn werk is ook zeker mijn hobby. Maar mijn gezin is natuurlijk belangrijk: ik heb twee dochters en sinds kort ook een jonge hond. Verder houd ik erg van wandelen. En één keer per jaar ga ik twee weken slapen op het strand, in een huisje. Dan ga ik ‘creatief’ bijtanken.”

De Liemers?
“Ik ben in Zevenaar geboren. Sindsdien ben ik eigenlijk nooit meer weggegaan, nu woon ik in Oud-Zevenaar. Een prachtige omgeving.”

Mooiste plekje?
“Ik vind vooral de natuur heel mooi: de Bijland is prachtig. En de Gelderse Poort, achter ons bedrijf, net zo. Dit is mooi stukje Liemers.”

Liemers partners?
“Ik vind het heel fijn om te werken met mensen uit de regio. Om samen iets te bouwen. Want dat kan je eigenlijk alleen met mensen die je goed kent. Hiermee bedoel ik dus ook onze klanten. Zij maken mij sterker met hun ideeën en daar werk ik graag aan mee. Want met een idee van een ander kom je veel verder.”

Door: Kyra Sannes
Foto: Kyra Sannes

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!