zondag, mei 19, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeNieuws uit de regioZevenaar bouwt aan Oranjelaan

Zevenaar bouwt aan Oranjelaan

Vanaf begin maart 2015 wordt er hard gewerkt om een stuk grond aan de Oranjelaan in Zevenaar bouwrijp te maken voor de bouw van zeven 55+ woningen. De bouw van de woningen begint deze maand. De woningen worden gebouwd in opdracht van CPO55+ en zijn naar verwachting eind 2015 gereed .

Op de plaats waar de woningen worden gebouwd stond een aantal jaren geleden nog een basisschool. ‘De Aloysiusschool’, die later de naam “De Wissel’ kreeg. De laatste jaren voor de sloop van het schoolgebouw in 2007 was de Volksuniversiteit er in gevestigd. Tijdens de bouw van de parkeergarage in Zevenaar werd het stuk grond gebruikt als vervangende parkeerplaats. Na gereedkomen van de parkeergarage werd er gras ingezaaid en was er een mooie groene ruimte ontstaan tussen de woningen van de Thebenstraat, de Van der Golzstraat en de Oranjelaan.

Voor de omwonenden zal het ongetwijfeld even wennen zijn dat er weer bebouwing komt op dat stukje grond. Voor de toekomstige bewoners van de nieuwbouw een prachtige locatie om te wonen. In het centrum van Zevenaar en op steenworp afstand van het station.

Foto en tekst: Ina Kotterman

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties