Zomaar Zomeravondconcert Duiven trekt veel bekijks

70 Views

Liemers Harmonie Duiven heeft op donderdagavond 25 juni haar jaarlijkse ‘Zomaar Zomeravondconcert’ gegeven. Dit jaar werd er een bezoek gebracht aan de wijk Lommerweide. Na een aantal dagen met slecht weer, kon het concert toch doorgang vinden op een zonnige en warme avond. Het publiek nam haar eigen klapstoel of kleedje mee, waardoor er een ongedwongen sfeer was.

Het harmonieorkest speelde samen met jeugdorkest De Notenknallers gezamenlijk een aantal marsen, waarna de slagwerkgroep haar Braziliaanse samba instrumenten tevoorschijn haalde. Vervolgens speelde het harmonieorkest verschillende medleys met muziek van populaire artiesten als Queen, Toto en Michael Jackson, die op de dag van het concert zes jaar geleden was overleden.

Voor Liemers Harmonie Duiven breekt na dit concert nog niet de vakantieperiode aan. De voorbereidingen voor de 35ste Taptoe Middelkoop Duiven zijn in volle gang. Op zaterdag 29 augustus zal Liemers Harmonie Duiven een show verzorgen met muziek uit de jaren 80. Daarnaast zal de slagwerkgroep van Liemers Harmonie Duiven, Slagwerkgroep #LHDswg, ook een knallende show weggeven.

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!