Zuid-Afrikaans Braaifestijn in binnentuin Eet-Lokaal

200 Views

Na het succes van de Zuid-Afrikaanse week in september 2018 organiseert Eet-Lokaal Café Restaurant & Zalen in het weekend van 21, 22 en 23 juni opnieuw een uniek Zuid-Afrikaans eetfestijn. Het wordt een culinaire beleving, met een braaifeest (barbecue) in de romantische binnentuin. Mede-eigenaar en chef-kok Hertzog E. Olivier gaat voor dit bijzondere weekend terug naar zijn Zuid-Afrikaanse roots. De in Kaapstad geboren kok zal met diverse Liemerse producten een echte Zuid-Afrikaanse braai presenteren. Op het sfeervolle terras zal een keur aan salades en gerechten staan die u zelf mag pakken, waarna u bij de BBQ wat lekkers uit kunt zoeken. Meerdere malen als u dat wenst. Op de braai liggen hele kippen, grote stukken rund en vis. Ook is er een varken aan het spit waar Hertzog à la minute een mooi stuk voor u afsnijd. Begeleid door lekkere bieren of een mooi glas Zuid-Afrikaanse wijn waant u zich deze avonden écht op vakantie.

We rekenen op mooi weer met heerlijke muziek en de typische gastvrijheid van de medewerkers van Eet-Lokaal. Kom, beleef én proef Zuid-Afrika. Of beter gezegd: Kom en proef self wat Suid Afrika te bied het! Voor maar € 35,50 krijg je tijdens de Zuid-Afrikaanse week een 3-gangen braaimenu met heerlijke salades, vlees / vis / vegetarisch van de braai en een verrassend dessert als afsluiting. Uiteraard vergezeld van heerlijke Zuid-Afrikaanse wijn. Reserveer snel via 0316-242409 of via info@eet-lokaal.com.

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!