zondag, oktober 1, 2023
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeAlgemeenAlzheimer-café avond met Smartlappenkoor de Liemers op Wereld Alzheimer Dag!

Alzheimer-café avond met Smartlappenkoor de Liemers op Wereld Alzheimer Dag!

Ieder jaar wordt op 21 september extra aandacht gevraagd voor dementie, op Wereld Alzheimer Dag. Dit jaar hebben we Smartlappenkoor De Liemers uitgenodigd. Zij hebben in de afgelopen 12 jaar een goede naam opgebouwd met hun gezellige en humorvolle optredens. Het koor zingt die avond tranentrekkers, levensliederen, dijenkletsers, liefdesliedjes en

evergreens. U kunt niet alleen smartlappen als De Smokkelaar, De Zuiderzee ballade en de Amsterdamse medley verwachten, maar ook internationale evergreens als Sierra Madre en Weisse Rosen aus Athen. Het gezelschap zangers wordt ondersteund door accordeon, bongo en drums. Al met al wordt het een avond van gezellig samen zijn, zingen en genieten met elkaar. De avond wordt mede mogelijk gemaakt door Zalencentrum Staring. 

Het optreden vindt plaats op dinsdag 26 september in het Alzheimer Café in Zevenaar bij de Hooge Bongert 3 in Zevenaar. De deuren gaan open om 19:00 uur en het programma begint om 19:30 uur. De toegang is gratis. Voor meer informatie kunt u een mail sturen naar alzheimercafe.zevenaar@alzheimervrijwilligers.nl.

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties