zondag, oktober 1, 2023
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeAlgemeenZoektocht Duurzaamste Ondernemer van de Liemers bereikt zijn hoogtepunt op finale-avond

Zoektocht Duurzaamste Ondernemer van de Liemers bereikt zijn hoogtepunt op finale-avond

Op dinsdag 10 oktober 2023 om 20.00 uur is de finale-avond van de verkiezing van de Duurzaamste Ondernemer van de Liemers en wordt Het Musiater in Zevenaar het epicentrum van duurzaamheid en innovatie. Een avond met inspirerende sprekers, muziek door Chris Hero Jack én natuurlijk de bekendmaking van de felbegeerde titel. De drie genomineerden voor de titel van Duurzaamste Ondernemer van de Liemers zijn: Fons Eijkelkamp van Royal Eijkelkamp uit Giesbeek, Wolf Nathan van Nathan uit Zevenaar en Arjan Ter Bogt van Woningcorporatie Plavei uit Didam. Deze ondernemers hebben zich geplaatst in de finale door hun toewijding aan duurzaamheid en innovatie. Tickets voor deze avond zijn gratis en te bestellen via www.liemerskunstwerk.nl.

Programma
De avond wordt gepresenteerd door Reinier van den Berg, de bekende RTL-weerman én expert op het gebied van klimaatverandering en duurzaamheid. Een van de hoogtepunten van de avond is de keynote van Maurice Beijk, een vooraanstaande specialist in duurzaam bouwen. Zijn presentatie over kennis delen en bewustwording zal de aanwezigen inspireren om duurzaamheid te omarmen als een enorme economische kans. “Groen, gewoon doen!” is zijn credo voor de avond. De genomineerden voor de titel van Duurzaamste Ondernemer van de Liemers worden voorgesteld aan het publiek door middel van korte filmpjes en persoonlijke introducties. Deze ondernemers hebben zich geplaatst in de finale door hun toewijding aan duurzaamheid en innovatie: Expert in bodem- en wateroplossingen, Royal Eijkelkamp uit Giesbeek, Woningcorporatie Plavei uit Didam en specialist in totaaloplossingen voor klimaattechniek, Nathan uit Zevenaar. Na het tellen van de publieksstemmen bereikt de spanning om 21.40 uur zijn hoogtepunt, wanneer de winnaar van de prestigieuze titel bekendgemaakt wordt. De avond wordt feestelijke afgesloten, met gelegenheid om onder het genot van een drankje na te praten.

Over de verkiezing Duurzaamste Ondernemer van de Liemers
Met deze verkiezing worden duurzame bedrijven in de Liemers in de schijnwerpers gezet. Zij zijn hét voorbeeld voor andere ondernemers in onze regio. Ze laten zien wat mogelijk is en inspireren met hun verhalen. Door hen een podium te geven worden andere ondernemers aangemoedigd om ook hun ecologische voetafdruk te verkleinen, te verduurzamen en daarmee hun bedrijf klaar te stomen voor de toekomst. Het organisatiecomité bestaat uit Jeroen Willems (Willems technisch adviesbureau), Bert Frölich (Kunstwerk!), Hanneke Luising (HAUS Advocaten) en Eelco Noordijk (Rabobank Arnhem en Omstreken).

“Dit evenement belooft een unieke gelegenheid te worden om te vieren wat er al bereikt is op het gebied van duurzaamheid in de Liemers en om samen te kijken naar de groene toekomst die voor ons ligt”, aldus woordvoerder Jeroen Willems.

Datum: Dinsdag 10 oktober 2023
Locatie: Het Musiater, Zevenaar
Aanvang: 20.00 uur
Tickets: Gratis via https://liemerskunstwerk.nl/theater/duurzaamste-ondernemer-van-de-liemers/

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties