‘Belangrijk om lokaal actief te zijn’

40 Views

Voor de rubriek De Liemers Werkt bezoeken we regelmatig een ondernemer of

medewerker van een Liemers bedrijf.

 

Naam?

“Tim Boers. Samen met mijn partner ben ik eigenaar van Dierking Coiffures in Zevenaar en Arnhem. We zijn daarnaast mede-eigenaar van zeven Hair and People-vestigingen in Nederland.”

 

Bedrijf?

“Mijn partner Anouk werkte voor eigenaresse Ria Dierking. In 2012 kregen wij de kans om de zaak over te nemen. Zelf heb ik nog nooit een schaar in mijn hand gehouden. Mijn werkzaamheden zijn voornamelijk achter de schermen. Ik regel de marketing, verzorg de administratie en maak samen met de filiaalmanagers jaarplannen.”

 

Vrije tijd?

“In mijn vrije tijd ben ik vooral te vinden op de tennisbaan. Ook loop ik vaak hard door de Montferlandse bossen of wandel met onze hond.”

 

De Liemers?

“Op mijn 11e ben ik naar ’s Heerenberg verhuisd, omdat mijn vader voor een Duits bedrijf ging werken. Inmiddels woon ik al een tijdje in de Liemers. Ik loop of fiets graag door de Montferlandse bossen.”

 

Mooiste plekje?

“De Liemers kent veel prachtige plekjes. Mijn favoriet is de uitkijktoren op Hulzenberg. In de verte kan je Zutphen, Nijmegen en Kleef zien liggen. Het is een prachtige bosrijke omgeving.”

 

Lokaal?

“Wij vinden het erg belangrijk om lokaal actief te zijn. Zo sponsoren we de hockeyverenigingen in Zevenaar en Arnhem. Verder zijn wij ambassadeur van Bergh in het Zadel, een initiatief opgezet door lokale ondernemers. Alle opbrengsten die we krijgen door het organiseren van fietstochten en golfdagen gaat naar het KWF. Daar zijn we trots op.”

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!