Cursus Leven in je lijf in Westervoort

147 Views
Deze september wordt voor het eerst de cursus Leven in je lijf in Westervoort gegeven. Deze cursus lichaamswerk bestaat al 10 jaar en komt nu voor het eerst in Westervoort!
Het is een cursus voor mensen die zichzelf persoonlijk willen ontwikkelen en/of voor iedereen die lichter, energieker en vrolijker in het leven wil staan.
Als het stroomt in je lijf, stroomt het in je leven. Je gevoelens, lichaam en geest zijn namelijk een samenhangend geheel.

In de cursus leren de deelnemers om via ademhaling, contact en lichaamsgerichte oefeningen meer ontspanning te vinden, maar ook meer zelfbewustzijn en levendigheid. Luisteren naar je gevoel en daarnaar handelen, je grenzen aangeven en nee zeggen als je iets niet wilt zijn belangrijke elementen uit de cursus.

De cursus bestaat uit zes maandagavonden (start 30 september) en 2 zaterdagen en wordt gegeven door lichaamsgericht therapeuten Mathilde Vreugdenhil en Anke van Diepenbeek.

Geïnteresseerden kunnen deelnemen aan een van de gratis open lessen: 21 september van 10 tot 12.30 of 23 september van 19.00 tot 21.45 in het CCG De Liemers (graag wel vantevoren aanmelden via info@lichaamswerkarnhem.nl).
Meer informatie kunt u vinden op www.lichaamswerkarnhem.nl onder Leven in je lijf.

Op de foto: Anke en Mathilde

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!